Pistol de vopsit Mastery PRO-SG950 pret si specificatii tehnice

        Este sezonul cand putem aduce imbunatatiri aspectului locuintei sau casei unde locuim, asa ca in cazul in care ai planuri de modernizare sau chiar schimbarea infatisarii locuintei tale, iti recomand sa incepi cu pistolul de vopsit Mastery PRO-SG950. Acesta este un instrument perfect pentru orice meserias care doreste sa faca treaba buna intr-un timp foarte scurt. Daca in cazul clasicelor metode erai nevoit sa parcurgi aceiasi etapa de mai multe ori, vopsit - uscare si apoi inca o alta etapa, pistolul de vopsit Mastery PRO-SG950 te va ajuta sa termini tot intr-o singura etapa. 
       Aparatul Mastery PRO-SG950 are o putere nominala de 950 W si un debit de 0.8 litri/min. Jetul poate fi reglat in 3 trepte in functie de necesitati. Pistolul reuseste sa acopere din prima toata suprafata in lucru, iar asta e lucru mare mai ales ca poate fi de folosi si acelora care nu sunt atat de experimentati cu taina vopsitului. Recipientul de colectare vopsea are capacitatea de 800 ml. 
       Jetul care este dispersat cu vopsea ofera un bun control al suprafetei acoperite, fiind destul de exact in ceea ce priveste portiunile acoperite. 

Recomandare:

     Reprezinta o buna alegere daca vrei sa achizitionezi un aparat profesionist de uz casnic care sa te ajute in treburile gospodaresti, totul la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     Il gasesti zilele acestea avand si o reducere destul de consistenta, pret la care il recomand tuturor, oferta limitata: Verifica pret actualizat



                         Pistol de vopsit Mastery PRO-SG950, 950 W

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)