Scaun gaming rotativ Kring Loki pret si specificatii de design

     Biroul meu avea nevoie de o schimbare, iar cum pasiunea pentru jocurile online nu poate fi ascunsa, reusind sa pierd ore in sir in fiecare zi in fata calculatorului, am decis ca e cazul sa achizitionez un scaun de birou rotativ, tot din sfera gamin, modelul Kring Loki. Scaunul se prezinta foarte bine, chiar si acum dupa mai multe saptamani de utilizare intensa, un model destul de interesant si sub aspectul culorilor, care imbina in mod placut culori ca albastru si negru. 
     Am ramas placut surprins cat de comod este, este din piele ecologica, zona de cusaturi fiind atent realizata, astfel incat sa ofere rezistenta pentru o perioada indelungata. Acesta poate fi ajustat in inaltime datorita sistemului hidraulic de care beneficiaza, in zona de jos. 
     Spatarul iar forma spatelui, lucru care iti va permite astfel sa pierzi multe ore in sir in el fara sa simti pic de durere de spate, intr-un cuvant este atat de comod ca vei uita cum orele trec. 
     Bratele de sprijin solide si robuste confera siguranta necesara unei utilizari indelungate oferind, in acelasi timp, un confort sporit datorat tapitarii cu piele ecologica. 
     Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 4 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 17 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema.

Recomandare:

     Este o optiune de luat in seama daca iti doresti un model accesibil ca pret, care sa impresioneze prin comoditate dar si design: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus


Scaun gaming rotativ Kring Loki, Negru/Albastru Scaun gaming rotativ Kring Loki, Negru/Albastru


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)