Aragaz Star-Light FCV-50WH pret si specificatii tehnice

    Pentru a asigura o minima conditie pentru gatitul eficient eficient in casa ta, ai nevoie neaparat de un aragaz performant asa cum este cel prezentat astazi, modelul Star-Light FCV-50WH. Star-Light FCV-50WH se inscrie pe lista modelelor noi aparute anul acesta, un aparat de gatit cu siguranta plita pentru preventia scaparilor cu gaz, cu un design simplist disponibil la achizitie din magazinele online la un pret destul de accesibil. Prezenta unui aragaz la bucatarie devine o necesitate daca doresti sa gatesti regulat, sa folosesti cuptorul pentru a prepara alimente intr-un mod complex sau simplu apeland la plita superioara cu 4 ochiuri. Cu un design in care culoarea alba este cea predominanta, aparatul de gatit va fi usor de integrat in spatiile cu bucatarie open-space sau acolo unde se doreste obtinerea unei senzatii de libertate de miscare si aer, culoarea alba intretinand aceasta senzatie de libera miscare. Pentru o incadrare corecta, Star-Light FCV-50WH dispune de urmatoarele dimensiuni: 85 x 50 x 50 cm si cantareste nu mai mult de 32 Kg fiind usor de manevrat la montare. Aragazul Star-Light FCV-50WH poate fi folosit atat prin jonctiune la reteaua de gaz curenta sau alimentat la butelie.  
    Plita aragazului Star-Light FCV-50WH cu alimentare cu gaz metan dispune de o putere maxima de 7,9 kW fiind impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere de 2 kW si 1 arzator mare pe gaz cu o putere de 2,9 kW. Aragazul cu putere totala de 10,4 kW si cu sistem de protectie Safety Plus va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Arzatoarele au o eficienta ridicata eliberand o putere de caldura suficient de buna la jumatate din cursa maxima. Butoanele ce actioneaza fiecare ochi in parte sunt de tip PUSH, astfel pentru o aprindere corespunzatoare sau inchidere a sursei va trebui sa apesi pentru ca acestea sa se declanseze. Acestea respecta aceleasi reguli de culoarea ca si restul aparatului de gatit, fiind complet de culoare albe. 
   Usa cuptorului din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Sticla reflexiva de pe interiorul uşii reduce considerabil temperatura exterioara a acesteia. Datorita uşii cu geam reflexiv, partea frontala a cuptorului este cu 15% mai rece. Geamul interior al usii aragazului este acoperit cu un strat special care permite o curatare usoara, fara a fi necesara utilizarea unor solutii specializate de curatare. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: email de mare densitate al cavitati interioare usor de curatat, usa cu sistem de curatare usor, pe geamul interior sunt instructiunile pentru gatit si usa cu aspect reflexiv. Ghidul practic aflat pe geamul interior al cuptorului, conține informații privind tipul de alimente, temperatura, nivelul și timpul de preparare. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie inspirat plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Sertarul din spatiul de depozitare este rabatabil si asigura o deschidere uşoara şi silenţioasa a acestuia. Spatiul de la interior poate fi personalizat dupa bunul plac prin pozitionarea gratarului pe diverse nivele, astfel incat fie ca gatest pe doua nivele in acelasi timp sau doresti sa prepari o cantitate mai mare de mancare, ai libertatea de a alege dimensiunile corespunzatoare. Ghidajul incastrat in suprafata metalica ofera o rulare corecta a tavilor, gratarelor fiind ajutorul de nevoie atunci cand doresti sa apelezi la diverse trucuri culinare. Geamul termoizolat este unul semitransparent ce iti va permite sa veghezi din exterior la tot ceea ce se petrece la interior cu mancarea preparata. Din pacate aragazul nu beneficiaza de iluminare la interior dar totul se poate rezolva daca folosesti o lanterna.
    In privinta curatarii, aragazul poate si sters cu usurinta cu ajutorul unei lavete sau orice alt material textil inmuiat in substanta abraziva de curatat, suprafata de email de la interior si exterior permitand o curatare usoare, fara sa implice un efort extraordinar din partea ta. De regula cel mai bine e sa il cureti imediat dupa utilizare pentru ca efortul depus sa fie unul minim. 

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret
 
     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus
 

                   
                   

 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)