Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP pret si informatii tehnice

   Aparatul frigorific Beko RCNE520K20XP este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica dotata cu cele mao noi tehnologii disponibila la un pret foarte bun. Cu un spatiu atat de vast de pana la 454 litri ai la dispozitie o multime de posibilitati de stocare alimente de toate dimensiunile. Designul acestei combne este unul foarte atragator, iesind in evidenta prin culoare argintiu si materialul inox Easy Clean ce ii confera senzatia de nou si eleganta. Panoul de comanda interior ii da posibilitate utilizatorului sa seteze temperatura independent pentru zona de frigider sau congelator, poti activa functia de super racire/congelare sau functia de recirculare aer. Pentru o functionalitate maxima, combina Beko RCNE520K20XP a fost proiectata ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul, iar in zona inferioara congelatorul. Frigiderul este de regula mai des folosit fata de restul corpului, fiind astfel mai la indemana sa il avem sus. 
     Sistemul avansat de circulare a aerului intern impiedica formarea ghetii pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii de conservare pentru un timp mai indelungat. Tehnologia NeoFrost prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost mentine un mediu optim termic la interior astfel incat sa impiedice formarea ghetii prin mentinerea temperaturii la un nivel constant in tot volumul sau. 
                           Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP
       Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele doua compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. 
       Totodata dotarile speciale cu proprietati anti-bacteriene cu care este dotat aparatul au rolul de a mentine igiena in interiorul frigiderului, avand sisteme separate de racire in cele doua compartimente. Beko RCNE520K20XP avand un singur compresor cu doua circuite de racire este o combina frigorifica practica, dotata cu tehnologii de varf, perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferinte culinare. 
     Acest model cu sistem de racire dinamica la interior are un volum net generos in zona de frigider de 330 litri repartizat pe mai multe nivele de rafturi la care se adauga alte compartimente speciale pentru fructe legume, peste, preparate proaspete, etc. Rafturile de depozitare alimente ajustabile in numar de 3 sunt construite din sticla termorezistiva ce se curata usor si permit sustinerea fara probleme a recipientelor grele de pana la 25 Kg. Un avantaj important este pozitia raftului 2 din 3 ce poate fi ajustat in inaltime astfel incat la interior sa incapa si alte alimente mai mari. In plus frigiderul are un raft special MultiShelf extrem de flexibil cu suporturi speciale pentru sticle ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor sau un gratar special pentru sticle cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Ever Fresh etans cu doua sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu arome nealterate, ca in prima zi de la cumparare. Temperatura este mentinuta aici in limita constanta de 5 grade Celsius, iar nivelul umiditatii nu sufera variatii mari, lucru controlat prin curentii unidirectionali ce parcurg tot interiorul combinei. 

                        Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP
     Deasupra se afla compartimentul cu capacitatea de 24 de litri si temperatura de 0°C cu functia Fresh Active ideal pentru depozitarea carnii, pestelui si fructelor de mare. Temperatura este cu cateva grade mai scazuta decat in restul frigiderului, extinzand considerabil prospetimea. Acest spatiu mai poate fi folosit si pentru decongelarea produselor alimentare scoase din congelator pentru a fi pregatite imediat. Usa frigiderului reversibila cu maner integrat orizontal si deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea de condimente si branzeturi al doi-lea si al trei-lea raft specializat pentru depozitare de oua si borcane si ultimul raft pentru sticle cu marime peste medie. 
     Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.
      Aparatul are iluminare Eco Led cu banda de lumina sus ce ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Beko are la interiorul aparatului 2 termostate electronice cu reglare automata. 
     Capacitatea maxima net de 454 litri a aparatului este impartita intre frigider caruia ii revin 330 litri si congelator cu un spatiu total de 124 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. 
                                    Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP

      Puterea de congelare a aparatului este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Usa congelatorului reversibila are maner orizontal integrat avand deschiderea spre dreapta.

                                   Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP
     Beko avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -16°C si -24°C. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C până la +43°C. 
Clasa climaticaTemperatura ambianta
(oC)
SNTemperat extinsa+ 10 ÷ + 32
NTemperat+ 16 ÷ + 32
STSubtropical+ 16 ÷ + 38
TTropical+ 16 ÷ + 43
       Pe partea de functii si tehnologie Beko RCNE520K20XP detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa cu functie de memorare, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Beko detine si functia Congelare rapida unde folosind un jet de aer la -30°C. Cu functia Super Freezing Beko protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. Beko RCNE520K20XP avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Beko RCNE520K20XP previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Functia Vacanta poate fi activata astfel incat numai congelatorul sa functioneze cu un consum minim de energie. Totodata reprezinta o solutie ideala pentru perioadele vacantelor, in week-end sau pe durata noptii. Functia poate fi activata de la panoul de control, sau automat, in cazul in care aparatul nu este deschis intr-un interval de 6 ore consecutiv. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea LED-ului corespunzator de pe afisajul electronic. 
                          Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP

      Aparatul are in dotare un filtrul activ, de carbon ce elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. In plus Beko are si functia de ionizare ce neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. La terminarea programului de refrigerare sau de inghet un Buzzer te anunta cu semnal sonor la final de program. Ai optiunea setarii intensitatii volumului semnalului sonor ce indica finalizarea programului, sau de a-l dezactiva, in functie de preferinte.
      Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Beko RCNE520K20XP este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de 404 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 44 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 192 x 70 x 70 si o greutate de 82 Kg.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica excelenta pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor, totul la un pret corect tinand cont de performante: Verifica oferta pret

      Zilele acestea poate fi achizitionata la reducere de pret, avand aplicat un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP, 454 l, NeoFrost, H 192, Clasa A+, Metal/ ArgintiuCombina frigorifica Beko RCNE520K20XP, 454 l, NeoFrost, H 192, Clasa A+, Metal/ Argintiu


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)