Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR pret si performante tehnice

    Lenovo IdeaPad 330-15ARR este un laptop diferit de ce am vazut pana acum pe piata, un model ce include noua tehnologia de procesare de la AMD Ryzen ce permite acum dispozitivelor portabile sa egalizeze in performante cu desktop-urile. Pentru prima data in ultimii ani, acest laptop primeste dotari tehnice interesante care il pun pe lista achizitiilor reusite din punct de vedere al performantelor. Acest procesor are ca target sa combine performantele modelelor din generatia a 8-a Intel, cu 4 nuclee de procesare cu partea grafica de la Radeon Vega avand acelasi consum energetic de numai 15 W. AMD a combinat aceasta tehnologie cu cele mai anticipate procesoare grafice ale lumii pentru a crea unitatea de procesare accelerata AMD Ryzen.
    Lenovo IdeaPad 330-15ARR arata diferit si la capitolul design, reusind sa impresioneze prin postura materialelor de foarte buna calitate, finisate exemplar, dar si prin culoarea alba mata care defineste luxul. Este o bijuterie daca il privesti de la distanta, atragand priviri din toate partile, in jurul tau. Un alt plus ce  mi-a placut dintotdeauna la toate laptopurile Lenovo este tastatura. Pozitionarea tastelor este una intuitiva iar spatierea suficient de aerisita astfel incat sa beneficiezi de precizie la tehnoredactare. TouchPad-ul raspunde foarte bine la stimuli, suporta multitouch si nu incomodeaza la scris. Important ar fi sa ai grija la drivere, deoarece daca nu le instalezi corect pot aparea diferente notabile in comportament. 
                                       Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR cu procesor AMD Ryzenâ„¢ 5 2500U pana la 3.60 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeonâ„¢ Vega 8 Graphics, Free DOS, Blizzard White
     Avand dimensiunile de 378 x 22.9 x 260 mm, Lenovo IdeaPad 330-15ARR poate fi considerat un veritabil portabil, pe care sa il poti avea langa tine mereu, in calatorii sau la birou, greutatea sa totala insumand 2.2 Kg. Desi materialele de constructie cuprind mai mult plastic si policarbonat, calitatea acestora este una ireprosabila, la fel si imbinarile, senzatia lucrului cu acesta fiind una placuta. Lenovo IdeaPad 330-15ARR reuseste sa mentina o temperatura ideala indiferent de activitatile rulate. Balamalele ce unesc ecranul de restul corpului sunt unele solide, permit pozitionarea ecranului la un uncghi de pana la 160 de grade, oferind un grad de vizibilitate sporit.       
      Ecranul avand o diagonala de 15.6 inchi permite utilizatorului sa aiba parte de o experienta foarte placuta in privinta culorilor si detaliilor datorita rezolutiei superioare FULL HD de 1920 x 1080 pixels. Privit din lateral, detaliile nu se pierd in neant, stralucirea fiind estompata de substratul special cu care este protejat. 
     La partea de calcul, Lenovo IdeaPad 330-15ARR primeste un procesor din seria AMD, modelul Ryzen 5 2500U ce beneficiaza de 4 nuclee fizice la o frecventa nominala de 2 Ghz ce poate urca in turbo boost pana la 3.6 Ghz. Memoria RAM disponibila este de 8 Gb DDR4, cu posibilitatea de a o extinde pana la 16 Gb, iar spatiul de stocare este reprezentat de un SSD ulrarapid de 256 Gb. Aplicatii si sistemul de operare vor porni in doar cateva secunde, viteza fiind aliatul cel mai bun in executia programelor de lucru. 
     Placa video integrata Radeon Vega 8 este suficient de buna astfel incat sa ruleze jocuri video, de generatie mai veche, sau in cazul filmelor si serialelor online. Nu este un laptop gaming nici unul recomandat pentru editare video, deci nu putem emite pretentii la acest capitol. 
     Modelul Ideapad 330-15ARR are o durata de viata de pana la 6 ore si este sustinut la incarcare de tehnologia Rapid Charge ce permite o incarcare rapida de numai 15 minute ce ofera pana la 2 ore de utilizare.
     Pe partea de conectivitate, laptop-ul Lenovo IdeaPad 330-15ARR beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: 3 porturi USB, unul 2.0 si alte doua 3.0, o iesire HDMI, VGA, iesire audio, suporta bluetooth si conexiune la internet prin LAN de pana la 1000 Mb/s si cititor carduri SD. Versiunea bluetooth prezenta pe dispozitivul de transfer este 4.1.

Recomandare:

   Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

   In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus



                  Laptop Lenovo IdeaPad 330-15ARR cu procesor AMD Ryzenâ„¢ 5 2500U pana la 3.60 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeonâ„¢ Vega 8 Graphics, Free DOS, Blizzard White

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)