Laptop ASUS N580GD-E4209 pret si performante tehnice

     ASUS N580GD-E4209 este o alegere inspirata daca iti doresti un laptop care sa raspunda bine la cerintele de performanta si in acelasi timp sa fie portabil in ideea in care il vei folosi in timpul deplasarilor, la munca sau facultate. Performantele tehnice raportate la componentele hardware de la interior il recomanda ca fiind instrumentul ideal pentru activitatile de procesare intense, gaming, proiectare grafica sau gaming. Acesta beneficiaza de un display capabil sa redea imagini la o rezolutie Full HD iar stocarea datelor se face pe un SSD ultrarapid de 128 Gb. In completare, acesta primeste si un HDD de 1 Tb pentru spatiu de stocare a datelor. Timpul de incarcare al sistemului de operare alocat va fi unul de cateva secunde, la fel si aplicatiile care vor fi lansate in executie mult mai rapid fata de cele memorate in mod clasic pe un HDD. Toate aceste avantaje merita luate in seama daca timpul este o variabila moderna care se regaseste si in cazul tau, in special daca il vei folosi la munca, unde stim ca rezolvarea unui task mult mai rapid va aduce avantaje insumate.

                     

     Design-ul este unul relativ simplu, nu apar elemente care sa impuna noutate, dar acest lucru nu trebuie sa ne deranjeze mai ales ca laptopul per total arata foarte bine. Finisajele sunt foarte bine realizate, la fel si coromatica care cu siguranta va atrage atentia multor utilizatori. Carcasa solida si usoara din aluminiu, ii ofera acestuia avantajul de a cantari nu mai mult de 1.99 Kg. Balamalele sunt rezistente datorita scheletului metalic si sunt suficient de rigide incat sa pastreze pozitia ecranului fara sa vibreze dar in acelasi timp sa permita deschiderea cu o singura mana. Sistemul de racire este foarte bine optimizat, acesta beneficiind de noua tehnologie IceCool ce utilizeaza comanda inteligenta a ventilatoarelor pentru a crea un sistem eficient de racire care sa mentina temperatura medie de repaus sub 36° C. 
       Ecranul este acelasi display de 15.6 inchi, Full HD, un model care beneficiaza de caracteristica anti-reflexie, care permite o receptie buna a imaginilor si culorilor chiar si in conditii de luminozitate puternica. Calitatea imaginilor este absolut incantatoare, standardul Full HD avand meritele sale in ceea ce priveste redarea cat mai in detaliu a informatiilor foto/video.
      Pozitionarea tastelor, este inteligent aleasa, astfel incat spatiul oferit sa fie unul suficient de mare, pentru o precizie buna la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si este familiar cu functii ca drag and drop, multitouch, si scroll up and down. L-am luat la butonat destul de intens, iar sunetul tastelor nu este acelasi de clampanit insistent, butoanele nu se blocheaza asigurand o cursa optima pana la capat, foarte silentios.
      La capitolul performante tehnice, ASUS N580GD-E4209 beneficiaza de un procesor din generatia a 8-a cu 6 nuclee, Intel Core i7 8750H, care ruleaza la frecventa de 2.2 Ghz, ce urca pana la 4.1 Ghz in modul Turbo Bost. Coffee Lake dupa cum bine este specficat in detaliile tehnice, este prima arhitectura care a reusit sa ofere un balans optim in ceea ce priveste consumul energetic si performantele in frecventa, lucru vizibil printr-o autonomie destul de ridicata in ceea cepriveste functionarea autonoma pe baterie. 
      La capitolul memorie dispune de 8 Gb DDR4, iar socarea de date se va face pe un HDD + SSD de 1 Tb + 128 Gb. Sistemul intern de racire include un set dublu de ventilatoare ce asigura un flux optim de circulare a aerului. Design-ul inteligent cu doua ventilatoare ofera opt setari de viteza ajustabile in mod automat, pentru a beneficia de o eficienta maxima a racirii si un nivel minim de zgomot. Modulul sau de racire ultra-compact, din cupru, utilizeaza radiatoarele si ventilatoarele integrate sistemului pentru a crete intr-un mod independent performantele procesorului si placii video.

                             

      Laptop-ul ASUS N580GD-E4209 vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce GTX 1050 de 4 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Aceasta suporta tehnologii precum DirectX 12 si Nvidia GSync. Acesta ofera o calitate excelenta a imaginilor – fiind perfecta pentru jocuri, urmarirea de filme sau editarea de clipuri video la rezolutie 4K UHD.
      La capitolul experienta audio, acesta dispune de doua difuzoare stereo Harman Kardon, de 3 W, care folosesc tehnologia SonicMaster, dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Difuzoarele puternice cu camere de rezonanta de 8cc si tehnologie de Amplificare Inteligenta ajuta la maximizarea volumului, mentinand in acelasi timp o claritate de cristal a sunetului. Difuzoarele stereo cu doua bobine ofera cel mai puternic si mai clar sunet ce poate fi obtinut in cazul unui dispozitiv ultra-subtire si portabil. Tehnologia ASUS Smart Amp 2 ofera modelului ASUS N580GD-E4209 un nivel de volum cu 320% mai ridicat, un bass cu 250% mai bun si putere mai ridicata cu 300%, vis-a-vis de laptop-urile standard.
     Pe partea de conectivitate, laptop-ul Asus beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: 3 porturi USB, unul 3.0 si alte doua 2.0, o iesire HDMI, VGA, iesire audio, suporta bluetooth si conexiune la internet prin LAN de pana la 1000 Mb/s si cititor carduri SD. Versiunea bluetooth prezenta pe dispozitivul de transfer este 4.2.

Recomandare:

   Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

   In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus


                       Laptop ASUS N580GD-E4209 cu procesor Intel® Coreâ„¢ i7-8750H pana la 4.10 GHz, Coffee Lake, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB + 128GB M.2 SSD, NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB, Endless OS, Grey Metal

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)