Masina de spalat rufe cu uscator Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE pret si specificatii tehnice

     Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE este un dispozitiv de spalat rufe complex, compatibil atat cu functia de spalat cat si cea de uscator, fiind alegerea potrivita in cazul acelor persoane care nu dispun de spatiu foarte mare pentru a cumpara doua astfel de aparate distincte. Cand ne referim la Samsung, tot ce ne vine in gand faca referinta la performanta, noutate si tehnologii nebanuite, asa ca si in cazul de fata putem spune ca avem parte de multe surprize in acest sens.
     Structura masinii este una foarte bine inchegata, este slim, reusind astfel sa fie incadrata cu usurinta oriunde in casa ta, respectand urmatoarele valori: 85 x 60 x 55 cm.
     Panoul de comanda frontal este unul ultramodern, existant aici posibilitatea de a face toate selectiile programului de lucru prin simpla atingere a ecranului tactil. Alegerile facute sunt dispuse pe un ecran imens LCD, colorat, care trimite informatii cu privire la durata, program ales si temperatura de la interior.
     Vom vedea si faptul ca capacitatea masinii variaza in functie de modul de lucru ales, astfel ca in timpul procesului de spalat, la interior poti ntroduce o cantitate de rufe de pana la 7 Kg, iar la uscare maxim 5 Kg. Viteza de centrifugare atinge 1400 RPM. 
      Consumul energetic este unul bine prestabilit, masina de spalat reusind sa obtina rezultate dorite avand clasa de eficienta energetica A simplu, atat la spalat cat si uscare.
       Tehnologia de spalare intuitiva cu bule Eco Bubble te ajuta sa faci economii de energie spaland hainele la o temperatura mai scazuta si sa obtii aceleasi rezultate ca in cazul spalarii normale. Functia ECO BUBLE permite amestecul  detergentului cu apă şi aer, înainte de pornirea ciclului de spălare, generandu-se bule de spumă, acestea pătrunzand în ţesături mult mai repede decat detergentul concentrat, rufele fiind astfel la fel de bine spălate indiferent că foloseşti apă caldă sau rece. Bulele activeaza detergentul, astfel ca acesta penetreaza rapid materialul si elimina murdaria cu usurinta, chiar si in apa rece (15°C).
      Functiile si programele destul de numeroase acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program sport, baby protect – elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, dark care – pentru haine de culoare negru, program rapid,  si camasi.
      Masina de spalat Samsung vine echipata cu functia Super Eco Wash ce realizeaza o clatire suplimentara a rufelor de la interior pentru o curatare mai profunda. Masina are functia Outdoor, care este un program creat special pentru obiectele de îmbracăminte dedicate activitățiilor în aer liber, precum costume de ski, sau cele confecționate din spandex și microfibre. Temperatura, viteza de rotație și opțiunile pentru extra clătire și pre-înmuiere pot fi ajustate manual pentru fiecare program. In plus modul Super Eco face ca mașina să folosească temperaturi foare scăzute pentru economiseirea apei și a energiei.
       Daca te grabesti sa pleci undeva ai doua optiuni, fie alegi programul rapid de 15 minute sau programezi automat ca masina de spalat sa functioneze in intervalul stabilit de tine si sa se opreasca exact atunci cand doresti.
        Functiile si siguranta utilizarii acesteia va fi atent monitorizata de mai multe sisteme integrate printre care: sistem detectare spuma – detecteaza nivelul de spuma de la interior si optimizeaza modul de functionare astfel incat nivelul sa fie unul optim pentru o curatare intensa, programare intarziata – programare in timp de functionare si oprire, autodiagnosticare – detectie a erorilor, sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interiorul cuvei, filtru auto-curatare– prinde deseurile textile lasate de rufele la spalat etc. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone.
     Forma eleganta a tamburului Diamond Drum ofera o performanta de spalare puternica si totodata delicata. Hainele se misca prin tamburul cu forma unica si textura in forma de diamant, iar perforatiile de mici dimensiuni pentru iesirea apei previn blocarea tesaturilor si deteriorarea acestora
        Motorul digital cu Inverter al masinii de spalat ofera o eficienta energetica superioara, un zgomot minim si o performanta de lunga durata. Acesta beneficiaza de o extragarantie de 10 ani pe langa garantia standard a masinii de spalat din partea Samsung Romania. Acesta este si motivul pentru care masina de spalat este foarte silentioasa iar consumul este atat de redus.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                       Masina de spalat rufe cu uscator Samsung Eco Bubble WD70J5410AW/LE, 1400 rpm, Spalare 7 kg, Uscare 5 kg, Clasa A

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)