Banda de alergat electrica Lotto Fitness Veloce 8 pret si specificatii tehnice

     Intotdeauna dupa sarbatori sau de anul nou apar si problemele legate de greutate, mancam mai mult pentru ca tine si de traditie, iar activitatile recreative lipsesc cu desavarsire chiar si in restul anului, iti recomand pentru a compensa o banda de alergat profesionista, cu nume de cod Lotto Fitness Veloce 8. Miscarea in general este o actiune ce devine o necesitate daca doresti sa arati bine, sa fi sanatos si sa te simti plin de energie in fiecare zi. Te face fericit, imbunatateste circulatia, elimina insomnia, mentinad totodata o buna activitate cerebrala.
     Lotto Fitness Veloce 8 este o banda de alergare recomandata incepatorilor, nivel intermediar, avansat si expert. Foloseste un sistem de reglaj automat ce permite selectia gradului de dificultate pe 15 nivele iar greutatea maxima suportata a utilizatorului este de 100 Kg. 
      Daca o vei cumpara nu va fi o problema spatiul de depozitare deoarece aceasta e compacta iar dupa fiecare antrenament se poate plia pentru a fi depozitata ocupand un spatiu mic. Sistemul de pliere include mai multi cilindri ce pun in functiune un sistem hidraulic pentru a permite strangerea aparaturii de fitness in mod automat. Deplierea automata este un proces lin si rapid datorita sistemului hidraulic cu cilindri, aparatul fiind gata de utilizat in cateva secunde. Pentru transportarea dintr-o incapare in alta, aceasta banda de alergat vine dotata cu un set de 4 roti din silicon pozitionate la fiecare din capete. Nu exista limitare de categorie in folosirea acestui aparat fitness, fiind potrivita pentru utilizatori de la incepatori, intermediari si cei de nivel avansat.
                              Banda de alergat electrica Lotto Fitness Veloce 8

       Oricare ar fi nivelul tau sportiv, incepator sau avansat, banda de alergat se adapteaza oricarui stil de exercitiu, plusand atunci cand e nevoie de un efort sustinut mai intens prin setarea gradului de dificultate al inclinarii. Este un model placut ca design, solid care beneficiaza de spatii bine delimitate langa consola pentru a depozita fie telefonul sau sticla cu apa pentru rehidratare in timpul antrenamentelor. Din punct de vedere constructiv cadrul metalic al acesteia este foarte rezistent suportand o greutate de pana la 120 Kg. Motorul este unul de 1.75 CP care ii va imprima o viteza maxima de pana la 14 Km/h. Sistemul de inclinare automat permite setarea unui unghi de inclinare utilizand 15 nivele de dificultate.

                                    Banda de alergat electrica Lotto Fitness Veloce 8

      Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern de 5 inchi cu lumina albastra care va afisa multiple functii:  Puls, Inclinare, Timp, Viteza, Distanta, Body Fat si Calorii. Nivelul pulsului este monitorizat prin intermediul senzorilor din dotare amplasati la nivelul manerelor. Sistemul magnetic de amortizare a socurilor este articulat si ofera o experienta confortabila in timp ce se desfasoara. Programele pe care le poate urma utilizatorul standard sunt numerotate de la P1 la P12 si pot fi selectate cu ajutorul butoanelor centrale.  Tastele de pe manere, Start/Stop, Speed +/- te vor ajuta sa obtii un control bun asupra benzii, sa o opresti atunci cand doresti sa inchei exercitul sau sa maresti/micsorezi ritmul de alergat la o viteza mai mare sau mai mica. O alta functie importanta in dotarea acestei benzi de alergare este functia bluetooth, ce face controlul asupra parametrilor tehnici sa fie mult mai usor, cu ajutorul unui smartphone sau tableta prin intermediul unei aplicatii dedicate disponibila atat pe Android cat si pe iOS.
    Banda de alergat electrica Lotto Fitness Veloce 8 este dotata cu un sistem de siguranta cu cheie magnetica ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care te dezechilibrezi. Cu ajutorul functiei economie curent alimentarea se opreste automat dupa 10 minute dupa incetarea antrenamentului. Covorul rulant pe care se desfasoara exercitiul masoara in dimensiune  124 x 42 cm, este confortabil si preia foarte bine impulsurile prin tasarea greutati corpului in miscare. Sistemul integrat de boxe va face ca fiecare antrenament sa fie o experienta mult mai placuta alaturi de muzica preferata si antrenanta. Poti conecta diverse dispozitive audio la aceasta prin intermedul unui cablu jack de 3.5 mm. 
      Din punctul meu de vedere, Lotto Fitness Veloce 8 este o banda de alergare foarte eficienta, ce ofera un antrenament sigur si stabil chiar in confortul propriei locuinte. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca functioneaza foarte bine, iar montajul a fost foarte rapid. De asemenea, apreciaza existenta programelor foarte bine gandite din dotare, precum si modul silentios de functionare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Fiind ultimul model de pe stoc, beneficiaza de un discount semnificativ de pret: Verifica pret actualizat

                    Banda de alergat electrica Lotto Fitness Veloce 8

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)