Mixer cu bol Ariete Gourmet Yellow 1594YE - REVIEW & Pareri

      Mixerul cu bol Ariete Gourmet Yellow 1594YE, este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de bucatarie simplu de folosit care sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu 3 seturi de ustensile solide din inox alimentar, pentru o experienta a gatitului cat mai profesionista: carlig pentru framantare usoara, carlig pentru framantare grea si palete pentru amestecare. Acest model cu configuraţie compactă de culoare alb/galben si corpul din plastic turnat, iese de asemenea in evidenta prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la prepararea diferitelor alimente din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil.
      Panoul de comanda cu comutator clasic pozitionat pe carcasa mixerului, are control mecanic si indeplinesc functiile de: pasatul unei game largi de alimente. Sistemul include un mixer detasabil cu un motor independent ce asigura o putere de 650 W, avand 6 viteze de mixare. Mixerul detine si functia Puls ce actioneaza paletele, cu o treapta de viteza intensiva, ce se dovedeste a fi foarte utila atunci cand dorim sa obtinem un amestec compact si omogen. Aceasta functie va oferi un plus de energie ce va mari puterea de rotatie amestecand mult mai repede ingredientele. Tinand totusi cont ca si consumul va creste in timpul utilizarii functiei intensive. Aparatul este dotat si cu un buton de Eject, care impinge si elibereaza paletele sau accesoriile pentru aluat. Pe bratul aparatului lateral dreapta se afla si butonul deblocare blocare mixer, iar pentru detasarea bolului mixerul se poate rabata.
     Atunci cand doriti sa detasati capul mixerului, apasati si mentineti apasat cu o mana butonul de deblocare a capului mixerului, ridicand capul mixerului cu cealalta mana. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, acest mixer este dotat cu un sistem cu ajutorul caruia bolul se misca in sensul invers al paletelor, crescand astfel randamentul de procesare. Controlul si functionarea acestui aparat este foarte simpla; Se conecteaza mixerul cu functia dedicata la aparat, in continuare se apasa pe butonul de pornire palete si se selecteaza una din cele 6 viteze potrivite pentru reteta pe care vrem sa o executam. Ca sistem de siguranta acest aparat este dotat din punct de vedere tehnologic cu o siguranta fuzibila care va intrerupe functionarea aparatului in mod preventiv in caz de suprasarcina.
     Paletele de amestecare ajunge cu usurinta pana la baza bolului, astfel incat toate ingredientele sunt rapid amestecate si capata o textura fina si pufoasa. Durata maxima a unu ciclu de functionare continua trebuie sa fie de cel mult 4 minute. Intre doua cicluri de functionare continua, este nevoie sa opriti mixerul si sa-l lasati cel putin 20 de minute, pentru ca aparatul sa se raceasca.
    Cand reteta procesata este gata, puneți selectorul de viteze in pozitia „0” de stationare si apoi scoateti stecherul din priza. Cu acest aparat se asigura rezultate rapide si texturi fine si omogene. Bateti pana la 8/9 albusuri de ou, preparati pana la 18 de briose sau chiar 2 aluaturi de pizza datorita bolului din plastic dur cu o capacitate de 4 l. Bolul din inox a fost proiectat si cu o margine din plastic, care faciliteaza manevrarea vasului in deplina siguranta, chiar daca mana este umeda. Cu noul mixer de bucatarie Ariete Gourmet Yellow 1594YE cu o capacitate bol din inox de 4 litri (conţinut uscat/lichid), vei putea pregati de exemplu un aluat, unde faina adaugata nu trebuie sa depaseasca 800 g in fiecare amestec, iar raportul de apa adaug la faina trebuie sa fie in jur de 72 g pentru fiecare 100 g de faina. Accesoriile puternice folosite pentru bolul din inox sunt de tip bayonet: 2 spirale pentru aluat si 2 palete ambele seturi din inox, ce sunt usor de fixat printr-o simpla atasare la aparat. Treptele cu viteza si putere mai mica sunt folosita pentru a bate frisca, albusurile de oua, aluat de tarte; iar treptele cu viteza si putere mai mare, se utilizeaza frecvent pentru tocare a legumelor, supele crema si diferite paste de legume. 
     Paletele din inox ale mixerului intra in actiune si creeaza albusuri pufoase cu o crestere a volumului de pana la 600% si o frisca perfecta cu o crestere a volumului de pana la 200%. Astfel crearea deserturilor delicioase nu a fost niciodata mai usoara. Acest model detine o multitudine de functii pe care le indeplineste foarte bine prin intermediul accesoriilor numeroase cu care a fost dotat, acestea sunt: doua carlige de framantat, 2 palete de amestecare si bol din inox. Cele 2 carligele pentru frămantat si cele 2 paletele trebuie montate in pozitiile specificate. Astfel pentru montarea paletelor sau a carligelor pentru framantat, carligul/paleta este prevazut cu saiba ce poate fi introdusa numai in orificiul mic, iar al doilea accesoriu este prevazut cu pinioane ce poate fi introdus numai in orificiul mai mare.
Mixer cu bol Heinner HMBR-300W, Bol Rotativ Inox, 300W, 3.4L, Alb

       Toate componetele acestui model sunt confectionate din metal si plastic, iar spalarea acestora se face atat manual cat si la masina de spalat vase. Pentru a scoate accesoriile tineti paletele sau carligele pentru framantat cu o mana, apoi apasati ferm butonul eject pentru scoaterea accesoriilor iar cu cealalta mana scoateti paletele sau carligele pentru framantat. Acest aparat cu nivelul de zgomot de 85 dB si sistem anti-alunecare, are o greutate de 1,3 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 28 x 22 x 22. Aparatul ne va bucura inca de la prima folosire, iar multitudinea de functii ne va ajuta sa preparam mult mai usor orice fel de mancare.

Recomandare:
     Este alegerea perfecta daca iti doresti un mixer performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Mixer cu bol Ariete Gourmet Yellow 1594YE, 650 W, bol inox 4 L, 6 viteze, Alb/Galben

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)