Televizor LED Smart Samsung 65NU7102 - REVIEW & Pareri

    Samsung 65NU7102 este un televizor de exceptie, excelent pentru acasa, un model ce reprezinta un real upgrade daca doresti sa experimentezi calitatea imaginilor la o rezolutie UHD, pe un ecran de 163 cm. Samsung 65NU7102, cu un design minimalist si subtire dat de ramele ce il inconjoara, se va integra cu usurinta in orice tip de decor. Televizorul a fost creat pentru a oferi imagini spectaculoase de care sa te bucuri impreuna cu familia ori prietenii, sa urmaresti filme si seriale online, emisiunile preferate, sa vezi fotografii si filmulete cu amintirile familiei. Samsung 65NU7102 ofera o experienta de vizionare superba daca privim posibilitatile multiple impuse chiar de interfata Smart, disponibila si pe acest model. Pe langa functia de televizor, il poti folosi si pe post de monitor conectat la consola de jocuri PS sau la un calculator sau laptop personal. Imaginile expuse in fata ta vor crea o emulatie intre tine si realitatea transmisa, datorita paletei largi de culori si a detaliilor scoase foarte bine in evidenta. 
    Televizorul nu vine dotat cu interfara Smart sau alte functii complexe, modul de operare fiind unui intuitiv si simplu, meniul de configurare fiind disponibil si in limba romana. Samsung a respectat mereu blazonul de firma serioada, iar de fiecare data au adus pe piata produse calitative, cu o fiabilitate buna, o constructie bine nchegata, capitole pe care le bifeaza cu succes si acest nou model, Samsung 65NU7102. Ca dimensiuni cei 163 cm il fac sa fie recomandat pentru incaperi de dimensiuni medii si mici, sau chiar in cadrul unor bucatarii open space. Rama care inconjoara ecranul este aproape inexistenta, suprafata care o acopera fiind atat de mica incat de la distanta ecranul pare de la distanta ca nu este marginit de o rama. Piciorusele de sustinere au un design minimalist, iar daca vei dori sa montezi televizorul pe perete acesta beneficiaza de un sistem de montare care iti va permite sa il pozitionezi astfel incat sa nu ramana spatiu deloc intre el si perete. 
Samsung 65NU7102

    Sistemul de operare este Tizen, cel intalnit pe majoritatea televizoarelor din gama Samsung, usor de utilizat si neschimbat ca structura, de recunoscut pentru un utilizator ce a mai avut un astfel de televizor Smart. Principalele atuuri, in cazul acestui model sunt rapiditatea cu care poti naviga prin meniul acestuia, meniul intuitiv si bara de scurtaturi custumizabila, ce iti vine in ajutor atunci cand doresti sa accesezi aplicatiile preferate cat mai rapid. Printre aplicatiile predefinite, au fost incluse cele de continut video, HBO Go, Netflix, retele sociale, e-mail, blowsing online si multe alte jocuri. Lista nu se opreste aici, deoarece poti descarca multe altele, din aplicatia Market Tizen. Puterea de lucru este propulsata de procesorul intern Quad Core ce asigura fluenta navigarii rapide, dar si performante multiple in cazul aplicatiilor de gaming mai solicitante din punct de vedere al resurselor hardware. 
     Rezolutia maxima suportata de ecranul plat de 168 cm este de 3840 x 2160 pixels. Motoarele tehnice care lucreaza la procesarea imaginilor sunt: UHD Engine – este un sistem de scalare a imaginilor ce sunt transmise sub acest standard ce imbunatateste semnificativ calitatea adaugand cadre suplimentare de tranzitie, HDR10 – adauga dinamica imaginii, culorile sunt mai intense, la fel si nuantele de alb si negru, HLG –  este tehnologia ce face legatura dintre imagini si sunet, activand toate caracteristicile disponibile audio (Dolby Sound, DTS, etc) in functie de imaginea transmisa, Contrast Enhancer – ajusteaza automat contrastul la luminozitatea de interior a camerei tale, Auto Motion Plus – surprinde detalii exacte in cadrul snenelor de actiune ce se succed rapid, Film Mode – specific filmelor, Natural Mode Support, etc. Cu optounea Picture in Picture poti suprapune pe ecran pana la 4 ecrane impartite in 4 zone diferite care sa arate interfata smart sau alte posturi Tv concomitent. O alte tehnologie exclusiva Samsung, Supreme UHD Dimming, functioneaza aplicand principiul reducerii luminii de pe fundal din anumite zone ale ecranului pentru a accentua astfel culorile de negru inchis si umbrele personajelor din actiunea imaginilor transmise. Auto Depth Enhancer este o tehnologie inovativa specifica televizoarelor UHD ce analizeaza fiecare imagine si o ajusteaza in mod automat pentru a sublinia profunzimea culorilor si a diferentelor de contrast dintre alb si negru.
      Sunetul este un alt element care reuseste sa impresioneze. Nu e nevoie sa il ridici la maxim pentru a avea parte de un sunet puternic dar si in cazul urcarii in volum, acesta isi pastreaza consistenta si claritatea. Inaltele se aud bine in rezonanta, la fel si bass-ul experienta fiind una pe cat se poate de interesanta.. Acesta este compatibil cu Dolby Digital Plus, DTS Codecs si DTS Premium Sound specific pentru sistemele de tip home cinema, Multiroom Link, etc. Puterea maxima a boxelor incorporate este de 20 W.
    Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. In cazul in care vei rata una din emisiunile tale preferate, cu functia PVR, poti seta ca acesta sa inregistreze pe un HDD extern prin programare la ora si programul dorit. Pentru a simplifica modul de conectare la reteaua de cablu, acesta a fost prevazut si cu slot CI+.
     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos. Pentru internet conexiunea este disponibila fie prin wireless, sau LAN cu suport IPv6. 
     Televizorul ofera diferite metode de conectare a dispozitivelor mobile, partajare sunet, sau streaming de continut video de pe oricare dispozituv portabil din jurul tau. Odata sincronizate, telefonul tau sau tableta se vor conecta rapid cu acesta pentru a apela functiile preferate mult mai usor. Pentru cei care prefera sa foloseasca televizorul pentru jocuri video, conectat la o consola PS4, exista un mod optim stabilit de producator pentru o experienta cat mai buna a transferului de informatie pe ecranul acestuia. Ate tehnologii disponibile pentru acest televizor, Samsung 65NU7102, fac referire la Wi-FI Direct (pentru telefoanele cu suport Wi-Fi Direct), ConnectShare – partajare rapida de continut cu dispozitive din jur, Mobile to Tv prin DLNA sau Mirroring, Teletext, activare subtitrari si functie de oprire programata in timp. 
    In mare  Samsung 65NU7102 cantareste in greutate 25.5 Kg, avand un consum general de 190 W. Accesoriile incluse in mod aditional in pachetul comandat sunt: manualul de utilizare, telecomanda si cablul de alimentare.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                  Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65NU7102, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)