Laptop Acer Aspire 3 A315-41-R2C9 pret si pareri tehnice

    Acer Aspire 3 A315-41-R2C9 este un laptop excelent in cazul in care nu ai pretentii foarte mari din punct de vedere al modului de utilizare, fiind excelent in cazul unei folosiri obisnuite pentru a verifica mailul, retele sociale, pachete de programe Office si vizionat filme si seriale online. Si pretul este unul pe masura, accesibil dar acesta refleta dotarile tehnice dupa cum vom vedea in continuare. Acer Aspire 3 A315-41-R2C9 este un model compact fiind o solutie destul de buna in cazul deplasarilor sau a lucrului de la distanta prin cafenele si alte locatii comode, greutatea sa de numai 2.3 Kg fiind un alt atuu pe care trebuie sa il iei in considerare daca vrei ca bagajul tau sa fie unul cat mai usor in rucsacul de spate. Nu este un model care sa exceleze la superlativ din punct de vedere hardware dar nici sa spui ca este prost gandit din punct de vedere al puterii de lucru, performantele fiind indeajuns de bune pentru activitatile simple ce inlud navigare in online, cititul de mail-uri, retele sociale, in unele cazuri programare, contabilitate si alte activitati ce tin de lucru la birou. Seara poti sa te relaxezi binemeritat in fata sa sa urmaresti un film sau serialul preferat, fara nicio problema. 
      Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari. Atat tastatura cat si touchpad-ul sunt waterproof astfel ca apa scapata pe taste nu va ajunge si la componentele interne ale laptop-ului.
      Display-ul este reprezentat de un LCD cu o diagonala de 15.6 inchi avand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Suprafata mata a display-ului il va proteja pe acesta sa nu luceasca in fata unei surse de lumina puternice astfel incat munca in fata acestuia sa nu fie perturbata. In partea de sus pe rama superioara a display-ului de poate observa si camera web incorporata cu un senzor de 1.3 MP perfecta pentru conversatii pe Skype sau alte canale de comunicatie.
    Laptopul Acer Aspire 3 A315-41-R2C9 are o arhitectura pe 64 de biti astfel ca si Windows-ul care va fi instalat pe el va trebui sa indeplineasca aceleasi caracteristici de sistem. Sub carcasa acesta ascunde un procesor cu 2 nuclee din familia AMD Ryzen 3 2200U tactat la frecventa nominala de 2.5 Ghz ce poate urca pana la 3.4 Ghz in modul Turbo Boost, are o memorie RAM de 4 Gb DDR4 (suporta maxim 16 Gb) si un spatiu de stocare de 500 Gb (5400 rpm). Astfel exista suficient spatiu pentru memorarea de date, o memorie de 4 Gb decenta pentru fluidizarea proceselor pentru a instala oricare versiune de Windows pe care o doresti. Sistemul de operare preinstalat in cazul de fata este versiunea free Linux.
      Placa video integrata AMD Radeon Vega 8 este perfecta pentru a fi utilizata in cazul aplicatiilor care consuma putine resurse video si anume vizionat de clipuri vide, editare de poze, filme si jocuri simple. Nu putem avea pretentii mari in ceea ce priveste rularea de jocuri video solicitante, dar pot fi cazuri ca unele versiuni mai vechi ale unor jocuri sa ruleze fara probleme chiar si asa cu ajutorul placii grafice integrate. O placa video integrata va insemna un consum mai mic de energie, care la fel ca in cazul procesorului efectul va fi vizibil datorita autonomiei ridicate de care beneficiaza in cazul unei folosiri pe baterie. Laptopul beneficiaza de difuzor si microfon integrat pentru a te face auzit in cazul conferintelor video tinute pe skype sau facebook cu prietenii. Sunetul va compensa imaginile transise prin prezenta a doua boxe integrate de 2.5 W x 2 de tip stereo ce emit un sunet clar in limitele de putere admise.
     Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0, port HDMI, VGA etc. In partea frontala se regaseste si o camera VGA, excelenta pentru pasionatii de lungi conversatii de pe retelele sociale. Laptopul este echipat cu un acumulator cu 3 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 6 ore. Laptopul beneficiaza de garantia comerciala 24 de luni, free pick-up and return, din partea curierilor rapizi, care vor prelua produsul tau si apoi returna in mod gratuit.

Recomandare:

      Laptopul Acer Aspire 3 A315-41-R2C9 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                         Laptop Acer Aspire 3 A315-41-R2C9 cu procesor AMD Ryzenâ„¢ 3 2200U pana la 3.40 GHz, 15.6", 4GB, 500GB, Radeonâ„¢ Vega 3 Graphics, Linux, Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)