Rabla electrocasnice la eMAG prin voucher discount

     Dupa cum stiti, s-a votat prin ordonanta de urgenta inceperea programului "Rabla pentru electrocasnice", iar printre magazinele participante se numara si eMAG. In ce consta acest program? Oricine doreste sa inlocuiasca un aparat electrocasnic vechi cu unul nou, mai fiabil si cu un consum energetic net superior poate primi un voucher cadou de pana la 400 de lei. Banii vin de la stat si sunt meniti pentru eficientizarea consumului energetic national, in colaborare cu UE, de unde se primesc niste certificate verzi nepoluante. 
    Valoarea voucherului depinde de produsul in sine cumparat, clasa energetica si produsele eligibile pentru achizitie. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele personale in formularul tip si sa fi de acord cu renuntarea asupra aparatului electrocasnic curent pentru a fi casat. Pentru mai multe detalii, ai la dispozitie urmatorul ghid, prin care afli ce poti cumpara si ce reduceri poti lua >> Ghid informare reduceri
    In urma completarii datelor personale pe site-un AFM vei primi un email de confirmare si un cod unic utilizator pe care trebuie sa il pastrezi pentru validarea tichetului primit. De aici e simplu, ai un cod de tichet voucher, care se aplica la comanda, pentru a se face discount-ul. Voucherul este valabil 15 zile de la emitere. 

      Pentru a te ajuta in alegerea aparatului dorit, mai jos gasesti categoriile de produse eligibile in acest program:

     a) pentru reduceri de 200 lei:


     b) pentru reduceri de 300 lei:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)