Aragaz mixt Arctic AEM5611DTLA, specificatii tehnice

    Cand iti incepi ziua cu Arctic AEM5611DTLA, redescoperi starea de bine si sentimentul de bucurie atunci cand incerci sa gatesti mancarea ta preferata, folosind un dispozitiv de gatit la inalte standarde. Arctic AEM5611DTLA este un aragaz mixt de care ne-am minunat si noi cat de solid si eficient este, un model produs la noi in tara dar parca nici nu pare a fi de productie autohtona, la un pret accesibil. Designul aparatului este unul atragator, modern, de culoare antractic, ce confera senzatia de nou, potrivindu-se perfect alaturi de alte aparate electrocasnice din casa ta. Primul lucru care iese in evidenta este zona de comanda ce cuprinde cele 7 butoane de reglaj intenistate flacara, impreuna cu actionarea scanteii de aprindere electrica, toate pozitionate deasupra usii cuptorului. Reglajul se face manual, prin rotire de la dreapta la stanga. 

                                         Aragaz mixt Arctic AEM5611DTLA, Gaz, 4 Arzatoare, Safety Plus, Arzatoare cu eficienta ridicata, 50 cm, Antracit

      Functia Timer iti permite reglarea timpului de functionare cuptor de pana la 100 de minute. Aceasta este un sistem de control mecanic folosit pentru a alege timpul de gatire, dupa care este actionata oprirea automata urmata de un semnal sonor; In dreapta Timer-ului se afla butonul, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 6 functii de coacere cu care este dotat cuptorul si dispozitivul mecanic de selectie temperatura termostatat, de unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 50°C la 250°C pentru prepararea fiecarui aliment. Aceasta interfaţa cu 7 butoane clasice are o funcţie de numaratoare inversa mecanica, ce ofera acces direct la temperatura şi la modurile de încalzire practice. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Datorita izolaţiei sale foarte buna, acest aragaz mixt este cu 10% mai eficient energetic decat aparatele din clasa A, menţinand caldura în interior pentru a putea utiliza energia cu o eficienţa extraordinara. Usa cuptorului Cool Doors (CD) din geam dublu special, este eficienta din punct de vedere energetic si compacta avand garnitura de etansare. Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. In plus cele 2 panourii din sticla demontabile ale acestei uşi sunt uşor de curaţat. Astfel, putem accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile. 

    Capacul de protectie al plitei aragazului este din sticla neagra, fiind usor de curatat cu detergent specific de bucatarie. Spatiul pentru depozitarea ustensilelor pentru bucatarie plasat in partea de jos a aragazului ne ofera, in plus, certitudinea ca vom avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand le dorim. Constructiv cuptorul aragazului are un aspect robust cu un spatiu interior de 60 litri, fiind dotat cu: iluminare interioara cu bec de 40 W, tava pentru scurgere grasimii, si gratar din sarma. Acest aragaz mixt este dotat cu un orificiu de evacuare abur din cuptor. Chiar dacă are o marime medie, acest model este încadrate în clasa energetică A, încadrându-se printre cele mai eficiente aparate mixte existente. Este ideal pentru a prepara mai multe feluri de mâncare deodată și pentru reuniuni familiale sau petreceri acasă. Cuptorul are in dotare ghidaje de sarma pentru tavi. Fiind realizate din oţel cromat, ghidajele laterale demontabile asigură stabilitatea tăvilor de copt şi facilitează glisarea la introducerea şi scoaterea acestora din cuptor. Ghidajele pot fi scoase şi spălate în maşina de spălat vase. 

    Design-ul acestui cuptor este inspirat de forma cuptoarelelor tradiţionale pentru pâine alimentat cu lemne. Cu marginile netede şi rotunjite pe panoul din spate şi forma de boltă de sus, asigură o mai bună circulaţie a aerului cald în interior. Alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilator. Usa cuptorului este alcatuita din doua straturii de sticla ce asigura o buna izolare termica. Modelul Arctic AEM5611DTLA avand urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 60 si o greutate de 45 Kg este o optiune de luat in seama datorita functiilor si dotarilor tehnice de care dispune.

    Aparatul are 6 functii si programe de coacere care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Acest cuptor oferă o flexibilitate uimitoare, putem găti simultan mult mai multe feluri de mancare. Functionarea elementului de incalzire inferior static asigura un regim de coacere uniform. Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Functia cu element de incalzire inferior static, se foloseste de caldura emisa de rezistenta cu puterea de 1100 W din partea inferioara a cuptorului, care are in componenta o placa mare de coacere cu suprafata de 1120 cm2.

   Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: Interiorul cuptorului este emailat cu un email de calitate superioara, neted şi impermeabil. În acest fel caldura este reflectata, nu absorbita şi apoi distribuita uniform în interiorul cuptorului. Consumul de energie este redus, iar rezultatele sunt excelente. Grasimile nu se vor depune pe stratul de email, iar curaţarea va fi mai uşoara. Pentru acei oameni care doresc sa prepare acasa paine, lasagna, tarte sau alte feluri de mancare similare, cuptorul are o tava specială, adancă de 5 cm. Tava este emailata, pentru a putea fi mai ușor curațata cu apa de la robinet, fara a mai utiliza produse chimice de curațare. În plus, pereții cuptorului nu se vor mai murdari așa ușor, deoarece marginile tăvii sunt ușor ridicate, pentru a împiedica scurgerea de grasime.
      
     Cuptorul aragazului Arctic are o putere de 1845,6 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul. Eficienta acestui cuptor este dat de consumul mediu de energie de 0,76 KWh/ciclu de coacere cu rezistenta sus jos turbo raportat la volumul sau mare, avand clasa de eficienta A+. Accesoriile aragazului mixt sunt urmatoare: 2 tavi din email negru, pentru prajituri; 1 raft gratar cromat.

     Plita aragazului, cu alimentare cu gaz metan, dispune de o putere maxima de 8 kW fiind impartita intre 1 arzator mic pe gaz cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii pe gaz cu o putere de 2 kW si 1 arzator mare pe gaz cu o putere de 3 kW. Aragazul avand sistem de protectie va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Aragazul cu control mecanic dispune de aprindere electrica integrat, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz mixt performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                        Aragaz mixt Arctic AEM5611DTLA, Gaz, 4 Arzatoare, Safety Plus, Arzatoare cu eficienta ridicata, 50 cm, Antracit

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)