Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7450PLA, REVIEW & Pareri

   Noul televizor LED Smart LG 43UM7450PLA cu o diagonala de 108 cm, este o alegere excelenta in vederea achizitiei daca doresti sa experimentezi un standard al imaginilor superior. Ecranul de 108 cm este mai mult decat atragator, culorile sunt excelent reproduse, iar cireasa de pe tort o reprezinta interfata Smart, mult imbunatatita fata de modelele precedente. Acest model de generatie 2019, ofera posibilitati multiple de distractie si de a fi informat corect prin aplicatiile Smart pe care le detine, fiind un centru de entertaiment complex unde vei gasi o multime de activitati pe care le poti parcurge relaxat din fotoliul de acasa. 

                                 Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7450PLA, 4K Ultra HD

   LG Smart 43UM7450PLA, cu un design minimalist si subtire dat de ramele ce il inconjoara, se va integra cu usurinta in orice tip de decor. Televizorul a fost creat pentru a oferi imagini spectaculoase de care sa te bucuri impreuna cu familia ori prietenii, sa urmaresti filme si seriale online, emisiunile preferate, sa vezi fotografii si filmulete cu amintirile familiei. LG Smart 43UM7450PLA ofera o experienta de vizionare superba daca privim posibilitatile multiple impuse chiar de interfata Smart, disponibila si pe acest model. Pe langa functia de televizor, il poti folosi si pe post de monitor conectat la consola de jocuri PS sau la un calculator sau laptop personal.

     Imaginile expuse in fata ta vor crea o emulatie intre tine si realitatea transmisa, datorita paletei largi de culori si a detaliilor scoase foarte bine in evidenta. Sistemul de operare este cel intalnit pe majoritatea televizoarelor Lg, webOS 3.0. Noua atractie a sistemului de operare il reprezinta functia de inteligenta artificiala care ajusteaza automat functiile sale pentu o experienta inedita de fiecare data, in raport cu lumina din camera sau evenimentul transmis.

              

  
      Rama care inconjoara ecranul este aproape inexistenta, suprafata care o acopera fiind atat de mica incat de la distanta ecranul pare de la distanta ca nu este marginit de o rama. Piciorusele de sustinere au un design minimalist, iar daca vei dori sa montezi televizorul pe perete acesta beneficiaza de un sistem de montare care iti va permite sa il pozitionezi astfel incat sa nu ramana spatiu deloc intre el si perete.  


     Sistemul de operare este WebOS, cel intalnit pe majoritatea televizoarelor din gama Lg, este usor de utilizat si neschimbat ca structura, fiind usor de recunoscut pentru un utilizator ce a mai avut un astfel de televizor Smart. Principalele atuuri, in cazul acestui model sunt rapiditatea cu care poti naviga prin meniul acestuia, meniul intuitiv si bara de scurtaturi custumizabila, ce iti vine in ajutor atunci cand doresti sa accesezi aplicatiile preferate cat mai rapid. Printre aplicatiile predefinite, au fost incluse cele de continut video, HBO Go, Netflix, retele sociale, e-mail, blowsing online si multe alte jocuri. Lista nu se opreste aici, deoarece poti descarca multe altele, din aplicatia LG Content Store. Puterea de lucru este propulsata de procesorul intern Quad Core ce asigura fluenta navigarii rapide, dar si performante multiple in cazul aplicatiilor de gaming mai solicitante din punct de vedere al resurselor hardware. 

    Ecranul de 108 cm cu un panou IPS reflecta realitate ca in oglinda, principalul avantaj fiind dat de rezolutia superioara UHD ce permite prezenta numarului de pixeli generosi (3840 x 2160 px). Motoarele tehnice care lucreaza la procesarea imaginilor sunt: 4K Upscaling – prin upscaling imaginile de rezolutie mai mica sunt convertite la o rezolutie mai mare, de calitate mai ridicata. Procesul de upscaling produce o imagine care sa beneficieze de rezolutia maxima a display-ului prin functia de multiplicare a pixelilor. True Color Accuracy – asigura un control optim al culorilor la nivel punctiform pentru a reproduce in cele mai bune detalii imaginile transmise, 4K Active HDR – HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. Acesta furnizeaza detalii delicate si culori realiste cu o gama mai larga de contrast. LG UHD TV accepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro.

                   


    Tehnologia HDR este cea care imprima o noua realitate imaginii, astfel incat continutul sa fie optimizat pentru o experienta cat mai apropiata de cea din realitate. Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR. Pentru a experimenta acest efect HDR mai jos gasiti o poza care descrie in detaliu coloristic efectul HDR aplicat unei imagini transmise la televizor. Functia noua de vizualizare 360 grade integrata in webOS 3.0 iti permite sa te bucuri la maxim de video-urile sau fotografiile tale realizate in 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicata. Poti chiar descarca de pe internet video-uri sau fotografii realizate in 360 grade pe care le poti vizualiza direct pe televizor. Unghiul de vizionare poate fi controlat dinamic cu ajutorul LG Magic Remote prin point & click, drag & drop iar cu ajutorul scroll-ului de pe telecomanda poti chiar controla zoom-ul de pe imagine.
                          
    

     Magic Zoom permite un zoom selectiv pe un subiect selectat cu ajutorul telecomenzii Magic Remote. Cu ajutorul acestei functii esti sigur ca vezi toate detaliile din zona ta de interes. Magic Zoom functioneaza pe orice sursa video si are diferite moduri de utilizare de la o lupa rotunda dinamica la un chenar ce poate fi pozitionat fix sau dinamic. Acum poti chiar sa inregistrezi doar continut marit cu Magic Zoom. In oferta actuala, la achizitionarea televizorului LG Smart 43UM7450PLA, primesti in mod GRATUIT si telecomanda Magic Remote. 
     

     Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo down firing de 20 W fiecare. Sunetul este sintetizat de mai multe filtre pentru a completa astfel gama dotarilor de succes pentru acest model: Ultra Surround, Magic Sound, Smart Sound Mode, Clear Voice III, Audio Upscaller, DTS decoder si bluetooth audio playback. Caracteristica Adaptive Sound Control adapteaza in mod automat egalizatorul si sunetul conform cu actiunea transmise de imagini. 
    
     La capitolul conectivitate, televizorul LED LG 43UM7450PLA beneficiaza de 2 intrari USB, 3 porturi digitale HDMI, 2 intrari RF in, intrare casti, intrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Slotul CI+ de pe spatele televizorului iti va permite sa receptionezi programele HD fara a mai avea nevoie de decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta. Pentru conectare la internet vei folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN. Functiile de Bluetooth Tv On si WiDi iti permit obtinerea unei arii cat mai variate de continut, de la alte dispozitive cu functie bluetooth sau cele mobile, printr-un flux consistent fara intreruperi. Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. In cazul in care vei rata una din emisiunile tale preferate, cu functia PVR, poti seta ca acesta sa inregistreze pe un HDD extern prin programare la ora si programul dorit. Pentru a simplifica modul de conectare la reteaua de cablu, acesta a fost prevazut si cu slot CI+. Deasemenea pentru pachetele de cablu personalizate poti folosi si functia Time Shifting ce iti permite sa derulezi mai usor continutul, pentru atinge punctele de interes vizate.
    

    Folosind aplicatia dedicata de pe mobil iOS/Android Lg instalata pe telefonul personal, il poti transforma in telecomanda si transmite mai departe comenzi catre acesta. Televizorul Lg suporta pana si recunoastere vocala, utilizand servicii ca Alexa, Amazon sau Google Assistant. Este ocazia perfecta sa iti mai exersezi limba si sa trimiti comenzi apoi spre acesta. LG 43UM7450PLA este inteligent si poate fi conectat la auxiliare externe dedicate, de ex: Apple HomePod, Amazon Echo Connection, si Google Home. Serviciile de transfer fisiere si mirroring permit transferul rapid de informatii intre device-uri, fie ele Android sau Ios.

    In mare LG 43UM7450PLA cantareste in greutate 9 Kg, avand un consum general de 71 W. Accesoriile incluse in mod aditional in pachetul comandat sunt: manualul de utilizare, telecomanda, cablul de alimentare si telecomanda LG Magic Remote AN-MR19BA. 


Recomandare: 

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)