Frigider cu doua usi Samsung RT32K5030S9/EO (review)

   Samsung RT32K5030S9/EO este unul din frigiderele cu doua usi, dotate cu functii performante menite sa asigure cel mai bun confort. Este foarte incapator si bine structurat, punand la dispozitie un volum net total de 321 litri. In cazul unei familii normale formate din 3-4 membrii este mai mult decat suficient, este spatios, oferind la interior zone de depozitare foarte bine partitionate. Acest aparat iti va permite sa organizezi eficient o cantitate mare de alimente si recipiente pe diferite nivele. Avand o inaltime maxima de 171.5 cm, il poti instala cu usirinta in apartament sau la casa, fiind suficient de inalt cat sa incapa cu usurinta pe usa pentru a-l instala pe pozitie in bucatarie. 

    Culoarea de la exterior metalizata si materialul de constructie inox, ii ofera acestuia o constructie rezistenta, cu finisaje multiple realizare in cele mai mici detalii. Manerele acestuia sunt integrata la interior in zona de mijloc, fiind evidentiate de margini cromate, dand astfel un plus de simplitate si modernism. Actiunea de deschidere a usii poate fi aleasa fie spre stanga sau dreapta, procesul fiind unul reversibil, in functie de spatiul ales pentru pozitionarea frigiderului Samsung. Panoul de comanda electronic situat in interiorul aparatului, permite un control exact al temperaturii in cele doua incinte. Reglajul termic este unul electronic, independent pentru cele doua zone, frigider si congelator.

                               Imagini pentru Frigider cu doua usi Samsung RT32K5030S9/EO
  Congelatorul deşi este mai rar folosit, fiind amplasat sus este mai la îndemână decât partea de refrigerare. Acest model are tehnologia No Frost 2 sisteme independente de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului care impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Samsung RT32K5030S9/EO cu dezgheţare automată este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. 

      Acest frigider avand sistemul Twin Cooling Plus™creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider la o umiditate de 70%, fata de valoarea de 30% dintr-un frigider obisnuit. Astfel, acesta pastreaza ingredientele in stare proaspata un timp mai indelungat, fara a le deshidrata.  Acest lucru asigură prospețimea produselor de până la 4 ori mai mare (verificand prospețimea alimentelor făcută după 3 zile de depozitare in frigider, ținând seama de modificarile produselor de culoare, pH si pierderea in greutate). Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului și a ventilatorul independent, ceea ce înseamnă că după deschiderea ușii, frigiderului este readus la temperatura corectă, chiar si de 5 ori mai repede decât în frigider convențional. Aparatul avand debit multiplu ce functioneaza la toate nivelele, prin intermediul unor mici orificii de ventilare de pe fiecare raft, pastreaza o temperatura uniforma in tot frigiderul, in special dupa ce deschidem usa. Prin racirea simultana multipla a tuturor sectiunilor si ale tuturor compartimentelor, alimentele pot ramane proaspete mai mult timp.

      Samsung este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica are un volum net generos pe frigider de 249 l precum și un compartiment special pentru fructe si legume. Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din plastic dur ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului Samsung se afla compartimentul mare etans de tip Big Box de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Aceasta zona este un sertar special conceput care ofera un mediu optim de stocare a alimentelor perisabile, astfel incat aceasta categorie isi mentin prospetimea mai mult timp. Capacul etans impiedica iesirea umiditatii din sertar atunci cand nivelul de umiditate este scazut, iar o sursa de ventilatie elimina umiditatea in exces atunci cand nivelul de umiditate este prea ridicat. Usa frigiderului cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doi-lea si al trei-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie si al patru-lea suport pentru borcane si pachetele.

      Partea cea mai interesanta la acest frigider este faptul ca daca vrei mai mult spatiu, poti converti zona de congelare in frigider, functionarea congelatorului transormand-use intr-un frigider autentic. Deasemenea in cazul in care doresti sa economisesti energie, poti opri definitiv functionarea colgelatorului in cazul in care nu il folosesti.

                        

     Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Samsung are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Frigiderul este dotat cu raftul cu glisare usoara construit pe balamale glisante ce poate fi scos cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.
   
     Folosind sistemul de filtrare la interior Antibacteria Protector Filter, aerul care este recirculat la interior este fintrat prin tehnologia ionizare. Acest filtru de sterilizare elimina mirosurile neplacute generate de alimentele de la interior impiedicand transferul acestora dintr-o incinta in alta. Aerul este trecut printr-un filtru de carbon activ, astfel incat este sterilizat si dezodorizat constant, eliminand totodata bacteriile.

                                     .


      Capacitatea maxima net de 321 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 249 litri si congelator cu un spatiu total de 72 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a frigiderului avand un singur compartiment de tip Big Box. Acest compartiment ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si un sistem de decongelare automat. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta ce este echipata cu 2 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: borcane si pachetele. In plus congelatorul are in dotare si un aparat de facut gheata Ice Maker. Aparatul Ice Maker are doua tavite prinse intr-un suport, pe care trebuie sa le umpleti cu apa manual si cand gheata este gata in aproximativ 45 de minute rasucesti butonul si cuburile de gheata cad intr-o tavita de colectare mai mare. 

      Puterea de congelare a aparatului este de 6 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceast frigider este prevazut cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N - ST-T  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climaticaTemperatura ambianta
(oC)
SNTemperat extinsa+ 10 ÷ + 32
NTemperat+ 16 ÷ + 32
STSubtropical+ 16 ÷ + 38
TTropical+ 16 ÷ + 43
    Samsung avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 10 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Frigiderul ofera un interval cuprins intre 2°C si 7°C, in timp ce temperatura din congelator poate varia intre -10°C si -21°C. Pe partea de functii si tehnologie Samsung detine: Semnal de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Functia Power Cool cu care este dotat aparatul asigura o racire rapida a alimentelor si bauturilor din frigider, in timp ce functia Power Freeze este ideala pentru congelarea alimentelor sau intarirea alimentelor deja congelate, precum si pentru producerea de gheata in congelator. Samsung avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. 

     Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Samsung este foarte buna, avand clasa A+. Consumul anual de energie este de 260 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a unui aparat de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Tehnologia Digital Inverter regleaza automat viteza compresorului, ca raspuns la cererea de racire de la cele 7 niveluri. Consuma mai putina energie, scade zgomotul si reduce uzura pentru o performanta indelungata. Prin urmare, compresorul frigiderului beneficiaza de o garantie extinsa de pana la 10 ani de folosire.

                          

    Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 171.5 x 60 x 67.2 si o greutate de 57 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

   Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

    Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus


                       Frigider cu doua usi Samsung RT32K5030S9/EO, 321 l, Clasa A+, No Frost, H 171.5, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)