Congelator Heinner HFF-V280NF+ specificatii tehnice (review)

 Cu noul congelator Heinner HFF-V280NF+ ai numai motive de bucurie deoarece beneficiind de tehnologia No Frost, acesta ofera o racire eficeinta fara a acumula gheata la interior. Este important ca un aparat de congelare sa detina aceasta functie, deoarece doar daca te gandesti cate ore petrecute cu acesta stand sa il decongelezi tai de pe lista, rezulta mai mult timp liber pentru tine. Astfel produsele alimentare sunt pastrate in conditii mai bune de temperatura iar consumul energetic este minim.


                           

1. DESIGN SI PARTICULARITATI EXTERIOR

     Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea predominanta alb ce se potriveste cu aspectul de interior al unei locuinte moderne alaturi de alte aparate electrocasnice. Accesul la interior in spatiul de depozitate de 280 litri se face cu ajututorul a unei singure usi cu deschidere reversibila, spre stanga sau dreapta. Controlul temperaturii se face cu ajutorul unui potentiometru situat la interior, cu control electronic ce permite o ajustare exacta o modului de racire. Aceasta dispune de un spatiu de stocare mai mult decat generos, avand 7 compartimente incapatoare si o capacitate de 280 l. Compartimentele iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti congela cu usurinta o cantitate mai mare.

2. ZONA DE CONGELARE, PARTICULARITATI DE FUNCTIONARE

    Daca am vazut cum stam la partea de design, cel mai importat e sa vedem acum si cum functioneaza acest aparat de congelare. Racirea interiorului se face in mod automat, fara sa fie nevoie vreodata sa il opresti din functionare pentru al decongela. Transferul de aer rece este parcurs cu succes de sus in jos, reusind astfel sa se mentina o valoare constanta in tot volumul sau, variatiile termice fiind minime. Un transfer optim al aerului la interior permite si un control mai bun la nivel de umiditate, racire rapida si consum redus de energie. Si consumul energetic este un aspect la fel de important in alegerea unui congelator, Heinner HFF-V280NF+ care este incadrat in clasa A+, avand un consum anual estimat la valoarea de 238 kWh. 

     Reglajul temperaturi in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -10 la -18°C in functie de gradul de incarcare. Datorita controlului exat al temperaturii de care dispune acest congelator, temperatura interioara ramane stabila si constanta, exact la nivelul pe care il selectam. Prin prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. 

   Sistemul No Frost  permite o dispersare omogena a aerului rece, care fiind lipsit de umiditate, evita formarea ghetii pentru o pastrare perfecta a alimentelor. Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului si congelatorului si vei economisi timp.

    La interior congelatorul Heinner HFF-V280NF+ dispune de compartimente speciale pentru orice tip de congelare si tava pentru gheata. Aparatul este dotat cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata. Congelatorul detine si facilitatea Freezer Shield unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Puterea de congelare a aparatului este de 21 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. StarLight avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: T-SN fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna pana la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.


Clasa climaticaTemperatura ambianta
(oC)
SNTemperat extinsa+ 10 ÷ + 32
NTemperat+ 16 ÷ + 32
STSubtropical+ 16 ÷ + 38
TTropical+ 16 ÷ + 43  

     Pe partea de functii si tehnologie SHeinner HFF-V280NF+ detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Congelatorul Heinner HFF-V280NF+ este foarte silentioas, nivelul de zgomot avand valoarea maximă de 41 dBConcluzia este ca Heinner HFF-V280NF+ reprezinta un congelator foarte eficient, datorita unor particularitati cu care a fost inzestrat. Este un congelator cu o capacitate medie de incarcare si cu o serie de functii de racire ce asigura minimul de nevoi care apar in casa oricarui gospodar. Se vinde cu un pret foarte mic, neavand multi competitori in acest moment.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)