Televizor LED Smart Tech, 165 cm, 6519NUDTS, specificatii tehnice

     Smart Tech 6519NUDTS este un televizor de care am putea spune ca le intrece pe toate, un model cu o diagonala mai mult decat generoasa, ce masoara 165 cm, care odata ce l-ai instalat poti crede ca sala de cinema s-a mutat la tine acasa. Daca vrei sa impresionezi la capitolul entertaiment si sa strangi gasca de prieteni de fiecare data la tine acasa, acesta este alegerea perfecta. Imaginea perfecta data de standardul UHD 4K prezinta garantia unei experiente uimitoare data de culorile si imaginile vii ce aproape ca se confunda cu realitatea. Desi ca dimensiunea este maret, imi place mult faptul ca acesta reuseste sa aiba o rama subtire, care aproape se confunda cu restul ecranului, punand in evidenta mai mult partea de imagine si actiunea transmisa. Modul de operare este simplu si intuitiv, modelul de fata nu beneficiaza de interfata Smart iar meniul de configurare poate fi selectat si in limba romana. Il poti aseza pe orice suprafata intrucat cele doua picioruse pozitionate in mod simetric ii confera acestuia o stabilitate foarte buna. 

                                 Televizor LED Smart Tech, 165 cm, 6519NUDTS, 4K Ultra HD
    Controlul de la distanta este intermediat facil de catre telecomanda din dotare, cu raza de actiune de pana la 8 metri. Acesta cantareste 28 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 137 W (clasa A). Cele doua picioruse pozitionare simetric ii asigura o pozitionare optima indiferent de suprafata, echilibrul fiind unul perfect.

 
  Display-ul de dimensiune 165 cm suporta rezolutii UHD la o calitate a imaginii de 3840 x 2160 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 280 cd, un contrast dinamic de 4000:1 si un timp de raspuns de 8 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, ZOOM Modes (functie zoome imagine), luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 165 cm ajunge la 280 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 178° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise Reduction si De-Interface anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate. E de remarcat timpul redus de actiune prin care acesta isi da refresh, o constanta ce trebuie luata in considerare daca vei urmari continut cu imagini ce se succed rapid (filme actiune/ evenimente sportive).

       
     Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 2 x 8 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mare il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita.
 
     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV.

                               Televizor LED Smart Tech, 165 cm, 6519NUDTS, 4K Ultra HD

       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, doua intrari USB 2.0, intrare PC, casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Per total, Smart Tech 6519NUDTS dovedeste a fi un model receptiv la asteptarile noastre, un model compact, cu o imagine foarte buna raportata la pretul sau de achizitie.


Recomandare:


      Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

                 Televizor LED Smart Tech, 165 cm, 6519NUDTS, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)