Casti audio tip DJ, E-Boda The Beat 1000

       E -boda isi completeaza portofoliul de dispozitive prin lansarea castilor audio bluetooth de tip DJ E-Boda The Beat 1000. Claritatea sunetului este unul bun, nu as spune exceptional dar la pretul acesta face toti banii.

                       Verifica pret si disponibilitate stoc


         Castile de buna calitate sunt una iar experienta fara cabluri este cu totul altceva. Aceste casti pot fi conectate inclusv la telefonul mobil sau televizor avand butoane de control de Pause, Start si control volum.

          Puteti deasemenea sa primiti sau sa refuzati apeluri folosind aceste butoane daca aveti un telefon conectat.
         Conectarea este simpla, din modul oprit se tine apasat butonul de pornire circa 10 secunde pana ce LED-ul lumineaza intermitent culorile albastru si galben. Castile vin cu microfon incorporat iar sunetul atat prin casti cat si cel emis catre mictofon este foarte bun.
Au un bass foarte puternic ce poate fi setat printr-un egalizator in 3 moduri: Amplificare inalta, Amplificare bass si implicit reglabile din butonul Forward. 
          Bateria tine in jur de 12 ore ascultat continuu si cam o saptamana daca asculti muzica cam 3-4 ore pe zi. Eu le acord cinci stele, casti cu adevarat remarcabile.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o pereche de casti performante care sa iti ofere autonomia de care ai nevoie la un pret foarte bun: Verifca oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea le poti achizitiona la un pret redus, pret la care consider ca sunt un best buy: Verifica pret redus
        


             


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)