Tableta Asus Transformer T100TAM perfecta pentru deplasari

         Cred ca Asus a dat lovitura cu genul acesta de tableta. Dupa parerea mea, este solutia echilibrat perfecta atat pentru deplasarile de placere cat si cele in interes de serviciu.
         In modul tableta se comporta ca orice tableta Windows de calitate, sistemul de operare ruland cursiv, aplicatiile incarcandu-se rapid. Procesorul Intel Bay Trail-T ofera performante bune, iar memoria RAM de 2GB este dupa parerea mea suficienta. 
         
                        Verifica pret si disponibilitate stoc

       Ecranul IPS de 10.1 inchi se vede foarte bine din toate unghiurile. Touch screen-ul ofera o sensibilitate buna raspunzand rapid la comenzi. Chiar si boxele integrate m-au impresionat placut.

                          

             Constructia a capatat un maxim de atentie din partea producatorului caci  carcasa este realizatadin metal oferindu-i un aspect premium ce arata si se simte foarte bine in mana.
             Odata atasat docking-ul cu tastatura si HDD-ul inclus lucrurile se schimba radical deoarece T100AM se transforma intr-un laptop ultraportabil. Docking-ul este facut din plastic dar este un plastic de buna calitate. M-a surprins soliditatea sistemului de atasare a docking-ului precum si rigiditatea buna a balamalei.
             Sunt de parere ca modelul este o tableta multifunctionala extrem de reusita cu un pret imbatabil pentru calitatea oferita.
              Eu am reusit sa o achizitionez la oferta primind totodata la pachet GRATIS si un router ASUS RT-N53 Black Diamond

                    
                                 VEZI OFERTA DISPONIBILA







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)