Televizoare la promotie

       Luna aceasta ai parte de cele mai bune promotii la televizoarele Philips. Astfel ca indiferent de diagonala reducerile sunt consistente de pana la 37 % la cele mai noi modele aparute din gama 2015

                Vezi toate televizoarele care fac parte din oferta

        Si asta nu-i tot deoarece la orice televizor SUHD Samsung cumparat din oferta primesti gratuit un telefon mobil Samsung Galaxy Note 4. Toate detaliile campaniei le gasiti aici
           
                             Televizoare SUHD la promotie



         Noile SUHD TV reprezintă un punct important al erei UHD, depășind limitele ecranelor anterioare și oferind o calitate superioară a imaginii, cu un contrast puternic, luminozitate și culori vibrante.
        În plus, televizoarele Samsung SUHD vin cu o multitudine de funcții noi interesante, tehnologia de redare SUHD și design-ul curbat elegant oferă o experiență de vizionare captivantă. În plus, funcțiile smart sunt acum bazate pe sistemul de operare Tizen, oferindu-le telespectatorilor acces ușor și rapid la conținutul lor preferat.

Calitate superioară a imaginii 
          Prin tehnologia nano-crystal prietenoasă cu mediul, dezvoltată de către Samsung și prin tehnologia de redare SUHD, televizoarele Samsung SUHD aduc inovaţii la nivelul contrastului şi a luminozităţii, completate de culori excelente, pentru o calitate superioară a imaginii.
       Semiconductorul nano-crystal al televizoarelor SUHD transmite o gamă extinsă de culori pentru a reda cele mai pure culori. Această tehnologie oferă telespectatorilor de 64 de ori mai multe nuanţe ale culorilor decât televizoarele obișnuite. Tehnologia de redare SUHD analizează automat luminozitatea imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afișând în același timp contrastul perfect, pentru imagini cu negru mai intens și o luminozitate de 2,5 ori mai puternică decât televizoarele obișnuite, pentru redarea cât mai exactă a culorilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)