Telefoane cu android la reducere

        Daca doresti sa cumperi un telefon cu android in zilele urmatoare, in continuare iti voi prezenta cateva telefoane care le gasesti la pret redus in aceasta perioada.

      Discount-urile sunt de pana la 450 LEI dar sunt conditionate de stoc, asa ca primul venit primul servit :)

Telefoane la reducere:

Sony Xperia Z3 - REDUCERE 450 LEI



     Ecran luminos, camera foto performanta, bateria duce pana la 2 zile, rezistent la apa. In mana arata bine si se simte mai bine ca in poze.
    Caracteristici tehnice: Sony Xperia Z3 Compact: display IPS HD cu diagonala de 4,7 inci, procesor Quad-Core Snapdragon 801 tactat la 2,5 GHz, 2 GB memorie RAM, camera foto de 20,7 MP si acumulator cu capacitatea de 2600 mAh.

Motorola XT1092 Moto X - REDUCERE 200 LEI


       Este un telefon exceptional din punct de vedere al tuturor capitolelor. Daca nu vrei un Nexus 6 deoarece e prea mare, acesta e alegerea ideala!

HTC DESIRE 610 - 170 Lei REDUCERE


      Desire 610 este unul dintre cele mai ieftine telefoane cu 4G fabricate de HTC, telefonul este echipat cu difuzoare stereo frontale, are carcasa din policarbonat si ofera performante de nivel mediu.

Lenovo Vibe X2 - 290 Lei REDUCERE



     Lenovo Vibe X2 este un smartphone de top cu ecran de 5” adresat utilizatorilor care au nevoie de un telefon performant în orice aplicaţie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)