HTC M9 - disponibil si pentru comanda

           HTC M9 a fost prezentat oficial in Romania si se gaseste deja in oferta magazinelor online la comanda.

            Designul premium in doua nuante de culori: argintiu si gri inchis respectiv un finisaj rezistent la zgarieturi avand o carcasa unibody realizata in totalitate din metal. Camera foto principala vine cu un senzor de 20 MP asigurand un control al fotografiei si al imaginilor mai bun ca niciodata

      Display-ul lui One M9 ofera o densitate a pixelilor de aproximativ 441 ppi, ca o comparatie, display-ul lui Samsung Galaxy S6 – principalul adversar al smartphone-ului HTC, ofera o densitate a pixelilor de aproximativ 557 ppi, cu 116 mai multi pixeli per inchi.

      Procesorul este unul cu 8 nuclee Octa Core pe 64 de biti Snapdragon 810. 
          Memoria RAM de 3 GB si spatiul de stocare preinstalat de 32 GB ce poate fi extins prin carduri microSD cu capacitatea maxima de 2 TB.

          Principalele atuuri ale lui HTC M9 in fata Samsung Galaxy S6 il reprezinta faptul ca acestuia ii mai poti atasa si un card de memorie extern respectiv autonomia foarte buna a bateriei acesta fiind echipat o o baterie foarte buna de 2840 mAh. 

          





              Telefonul este disponibil in versiunea cu 32 GB, in culorile: Metal Grey (negru) si Silver (argintiu).
              Daca iti doresti un telefon high-end, cu design elegant si carcasa premium, dar care sa nu fie echipat cu dispay Quad HD, iti recomand telefonul One M9.
             Dar daca vrei un telefon nou si revolutionar, ar fi bine sa consulti si pagina lui Samsung Galaxy S6 Edge, pretul acestuia este cu cateva sute de lei mai mare decat ce al lui One M9.
             Samsung Galaxy S6 costa cu cateva zeci de lei mai putin decat One M9, iar pana pe 17 aprilie vei primi un incarcator wireless cadou.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)