Reduceri de sezon la electrocasnice

Zilele astea gasiti reduceri la mai multe electrocasnice incorporabile în mobilier, care vă ajută să câştigaţi spaţiu în bucătărie. De la cuptoare electrice sau pe gaz, până la plite şi maşini de spălat, toate au preţuri accesibile şi sunt soluţii ingenioase pentru un design prietenos în bucătăria ta. Întreaga ofertă poate fi consultată la acest link.
Maşina de spălat rufe
Maşina de spălat rufe de la Hotpoint este dotată şi cu uscător şi este incorporabilă. Are culoarea albă şi poate fi uşor incorporată în bucătărie. Această maşină de spălat are o capacitate de încărcare de 7 kg, 1200 RPM şi face parte din clasa energetică B.
Găsiţi oferta la reducere pentru maşina de spălat de la Hotpoint AICI.
Maşină de spălat vase
Este cât se poate de utilă o maşină de spălat vase, mai ales dacă ai o familie numeroasă şi timpul tău liber este limitat. Tot de la Hotpoint aveţi o ofertă de maşină de spălat vase incorporabilă, pentr ua trece neobservată între mobila de bucătărie, pe culoarea alb.
Această maşină de spălat vase are 6 programe dispobile, face parte din clasa energetică A şi nu are o lăţime decât de 45 de cm. Consumă 10l de apă la un ciclu de spălare.
Cuptor electric Whirlpool
Calitatea produselor electrocasnice de la Whirlpool este una recunoscută internaţional. Acum există o reducere semnificativă la achiziţionarea unui cuptor electric de la Whirlpool care este incorporabil.
Este dotată cu tehnologia numită Al şaselea simţ care monitorizează energia absorbită de alimente în cuptor şi determină temperatura şi timpul de preparare necesare. Este dotat cu un afişaj mare, uşor de folosit şi sensibil la atingere.
Cuptor incorporabil pe gaz
Cuptorul pe gaz de la Electrolux este incorporabil şi poate fi folosit şi pe post de Grill sau rotisor. Are un design deosebit şi este făcut din Inox antiamprentă. Cuptorul este incorporabil, iar interiorul este făcut din email şi în plus e dotat cu aprindere electrică.
Întreaga ofertă pentru acest cuptor o găsiţi AICI.
Plită incorporabilă pe gaz
Plita incorporabilă Hansa este pe gaz şi are 4 arzătoare cu aprindere electrică. Exteriorul este făcut din inox pentru o mai bună rezistenţă şi igienă. Grătarele plitei sunt focute din email, iar butoanele sunt poziţionate lateral. Cu această plită pe gaz nu trebuie să vă faceţi probleme deoarece este dotat şi cu siguranţă pentru cazul în care se întrerupe alimentarea cu gaz.
Întreaga ofertă pentru această plită o găsiţi AICI.
Plită incorporabilă electrică
O plită extrem de elegantă şi utilă pentru bucătăria voastră este modelul de la Beko, ce beneficiază de o promoţie specială. Plita electrică de la Beko este vitroceramică, are disponibile 4 zone, touch control şi o suprafaţă elegantă din sticlă neagră.
Suprafaţa este perfect netedă dar în acelaşi timp rezistentă la zgârieturi, aduce o notă de rafinament ambianţei bucătăriei, fiind în acelaşi timp uşor de curăţat.
Găsiţi oferta completă AICI.
Combină frigorifică incorporabilă
Combina frigorifică de la Whirlpool este incorporabilă, face parte din clasa energetică A+, deci are un consum redus de energie şi vă ajută la menţinerea facturii la electricitate scăzută. În plus are o capacitate de 275l şi o înălţime de 177 cm, fiind dotată cu un sistem de dezgheţare congelator automat. Volumul net al congelatorului este de 80l, în timp ce volumul frigiderului propriu zis este de 195l.
Are o autonomie fără curent de 19 ore şi un nivel de zgomot redus la 35 dB.
Întreaga ofertă pentru această combină frigorifică incorporabilă AICI.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)