Canapea extensibila Click-Clack Best Sleep pret si pareri

     Universul casei tale poate fi completat cu un nou accesoriu de design, mai exact o canapea unde te vei putea simti din nou relaxat impreuna cu familia urmarind filmele si serialele preferate. Fie ca-ti doresti sa te relaxezi, sa te intinzi, sa lucrezi, sa citesti, sa vorbesti la telefon sau sa dormi, canapeaua face parte din viata noastra si este locul unde ne petrecem cel putin 8 ore pe zi. De aceea alegerea modelului potrivit poate fi o adevarata incursiune in necunoscut in care trebuie sa tinem cont de o serie de detalii precum utilitatea sau functia care trebuie sa le indeplineasca, dimensiunea, stilul, tipul picioarelor si bratelor, culoarea, tapiteria, forma, inaltimea spatarului, umplutura si nu in ultimul rand detaliile si accentele decorative. Click-Clack Best Sleep este un model versatil ce aduce multa culoare casei tale, dar puncteaza si la confort, fiind locul dupa care vei tanji dupa o lunga zi de munca. Click-Clack Best Sleep este un model extensibil ce se poate transforma oricand intr-un pat de dormit care include la interior o lada pentru depozitat lenjeria de pat.
                            


     Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Canapeaua Click-Clack Best Sleep este tapitata cu o stofa rezistenta de culoare gri, include si 2 perne centrale ce respecta aceleasi reguli de culori cu restul canapelei. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn masiv de brad. Functionalitatea este la fel de importanta ca si designul, aceasta indeplinind dublu rol, de canapea si pat. Canapeaua este extensibila, cu spatiu generos si confortabil pentru dormit. Materialele de calitate inalta ofera rezistenta si confort.
                                 


      Cadrul canapelei Click-Clack Best Sleep este realizat din lemn de brad si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. Un avantaj fata de alte modele, il constituie prezenta celor doua brate laterale care permit o postura mult mai confortabila a corpului in cazul in care o vei folosi o perioada de timp mai indelungat. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: 190 cm lungime, 87 cm latime si 91 cm inaltime. 

     Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. Primesti in setul comandat toate cele necesare, suruburi, fiind nevoie de multa pricepere si simt ingineresc. In timp aceasta s-a dovedit destul de rezistenta, nu scartaie si nici nu pare sa se dezmembreze din suruburi, fiind locul perfect pentru intreaga familie pentru relaxare.

Recomandare:

    Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)