Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, 49UI8872ES performante tehnice

    Noul televizor Sharp 49UI8872ES iti ofera posibilitatea de a experimenta imagini bine definite sub aspect culoare si contrast la o rezolutie Ultra HD pe un ecran generos de 123 cm, totul la un pret atractiv. Deasemena ai posibiliatea de a incerca si noua interfata Smart, AquaOs, un sistem de operare modern, fluent pentru o experienta Smart exceptionala. Totul este pus in miscare la interior de un procesor Quad Core ce face ca iteractiunea cu ecranele specifice din interfata sa fie aproape instanta.Si designul este unul remarcabil, iar aici putem enumera ramele subtiri ce inconjoara ecranul captand astfel atentia utilizatorului pe zona centrala. Piciorusele pozitionate inteligent in cele doua extremitati va asigura un confort si stabilitate la vibratii pe orice suprafata il vei pozitiona. 

 
Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, 49UI8872ES, 4K Ultra HDTelevizor LED Smart Sharp, 123 cm, 49UI8872ES, 4K Ultra HD
       Imediat sosit, televizorul a venit in cutie cu toate accesoriile aditionale, de la telecomanda, cablul de alimentare si evident manualul de utilizare disponibil si in limba romana. 
       Interfata Smart face si ea parte dintre elementele remarcate la acest model, AquOS, sistem de operare ce foloseste la baza un Android modificat. Acesta primeste actualizari atat de la retea sau poate fi upgradat manual folosind o sursa descarcata pe un USB. Principalele aplicatii ce vin preinstalate sunt urmatoarele: Youtube, Deezer, Netflix, beneficiaza de browser nativ pentru navigare online, serviciu de email si iconite pentru cunoscutele retele sociale Facebook Twitter si Instagram. Dupa preferinte poti instala chiar tu multe alte programe ce se regasesc in Apps Store. 
     Aplicatiile cele mai des folosite pot fi custumizate sa apara pe bara de scurtaturi astfel incat navigarea sa fie mult mai facila si rapida. Ne place si faptul ca acest model vine preinstalat cu aplicatia Youtube, semn ca sistemul de operare a fost testat destul de mult de producator astfel incat sa nu apara probleme de redare audio/video.
     Datorita tehnologiei LED imaginile expuse pe ecranul de 123 cm aproape ca vor putea fi confundate cu cele din realitate, in care vei putea distinge tonuri de negru foarte bine definite pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie. Acesta  suporta o rezolutie UHD 4K cu 3840 x 2160 pixeli. Caracteristicile de imagine sunt date de urmatorii parametrii: luminozitate 400 cd/mp, contrast dinamic 1000000:1, si un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade. Poti opera de la distanta toate caracteristicile de imagine, audio si video, cu ajutorul telecomenzii de riguare. Schimbarea posturilor se face instantaneu, fie vorba de cele SD sau HD, iar meniul de configurare este disponibil si in limba romana. Functia 4K HDR amplifica efectul culorilor sau detaliile dintre cele mai luminoase si intunecate. În esenţă, acesta presupune realizarea şi combinarea mai multor imagini cu aceeaşi scenă pentru a prelua cele mai bune elemente din fiecare. Caracteristica Active Motion 800 va obtine un control mult mai bun al detaliilor in cadrul scenelor ce se succed in mod rapid cum ar fi evenimentele sportive sau in cazul filmelor de actiune. Astfel ai garantia ca nu vei pierde nicun detaliu din actiune, totul fiind optimizat in detaliu.
     Imaginile clare si foarte apropiate de natural sunt procesate de o sumedenie de sisteme inteligente printre care: Clear Motion Engine – imaginile sunt clare lipsite de blur chiar si atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune in care scenele se succes foarte rapid, Hotel Mode – un mod de afisare ce permite un consum redus al energiei prin reducerea luminozitatii, etc. PVR este sistemul integrat care poate fi folosit la inregistrarea filmelor si serialelor preferate direct de pe televizorul tau Smart. Deasemenea cu functia Timeshift continutul inregistrat pe HDD va putea fi vizionat mai tarziu sau delurat la anumite cadre pentru a putea revedea anumite detalii si informatii vizuale dorite. Aceasta functie este compatibila si cu anumiti operatori de cablu pentru posturile digitale.
    Sunetul este o alta componenta care aduce valoare imaginilor transmise, iar in cazul de fata putem spune ca este unul destul de consistent si plin de profunzime daca studiem lista dotarilor. Televizorul Sharp vine echipat cu nou sistem Harman/Kardon ce imprima un sunet de calitate dar si intens, puterea totala fiind de 20W. Tehnologiile utilizate la sintetizare fac referire la: Dolby Digital, Sound Equalizer, DTS+, etc. Ne place cum emite, iar asta e un mare plus in cazul exemplului de fata.
      Transmisia programelor urmareste cel mai nou standard impus de UE, incorporand la interior un tunner DVB-T/T2/C/S/S2, capabil sa receptioneze toate canalele din analogic si digital. Acolo unde semnalul este mai prost, intra in actiune motoarele de procesare proprii ce amplifica semnalul pentru a stabili un standard al calitatii cat mai apropiat de cel UHD.
      In privinta functiilor speciale si a porturilor de conexiune, 
Sharp 49UI8872ES vine dotat cu 3 porturi HDMI, 3 intrari USB, iesire audio digitala, jack pentru casti, etc. Cu ajutorul tehnologiei Miracast vei putea proiecta wireless de pe calculator sau dispozitiv mobil imagini fara a fi nevoie de o conexiune folosind suplimentar cabluri. Conectarea la internet se face cu ajutorul adaptorului integrat wireless sau prin LAN. Referitor la consum, producatorul ne specifica ca acest aparat are un consum de 115 W. Accesoriile incluse sunt, manualul de utilizare, telecomanda si cablul de alimentare. 
      Consider ca este o alegere perfecta daca doresti sa ai toate dotarile de moment, la un pret accesibil, calitatea imaginii fiind un atuu care sa te faca sa il achizitionezi.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                     Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, 49UI8872ES, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)