Soundbar detasabil Horizon Acustico HAV-S2860 - REVIEW & Pareri

     Daca sunetul de la televizor sau oricare alt dispozitiv multimedia nu este cel dorit, poti achizitiona mai nou un dispozitiv de tip soundbar care sa amplifice calitatea audio asa cum este si modelul Horizon Acustico HAV-S2860. Acesta este un dispozitiv multimedia accesibil ca pret, un device care ofera consistenta destul de buna in ceea ce priveste prezenta audio. Este un dispozitiv universal care functioneaza fara probleme indiferent de dispozitiv, atat pentru functia bluetooth cat si folosind o conectare analogica.
     Horizon Acustico HAV-S2860 arata chiar foarte bine ca aspect, este compact, iar materialele de calitate din care este construit reprezinta cu siguranta un plus. Este un dispozitiv destul de simetric, avand doua corpuri conectate, un subwoofer si o unitate principala. Cablul de alimentare este fix si are o lungine de 150 cm. Pe partea din spate se regasesc si doi pini pe care utilizatorul ii poate folosi in cazul pozitionarii acestuia pe un suport sau perete.

                       Soundbar detasabil Horizon Acustico HAV-S2860, 50W, 2.0, BT, HDMI, Optic, Negru

      In partea frontala se regasesc mai multe butoane de comanda cu privire la starea de functionare a dispozitivului ON/OFF, source change - schimbarea sursei audio: bluetooth activ, dispozitiv pornit, mod HDMI, mod MP3/AUX sau redare audio/film activa si butoanele de volum +/-. Conectarea la o sursa audio se face rapid, la fel si comutarea dintre mai multe surse audio. Pentru functia de bluetooth este nevoie mai intai ca dispozitivul sa fie asociat pentru a putea fi stabilita legatura activa.
     Cei 50 W cat insumeaza puterea audio la iesire sunt mai mult decat suficienti pentru o incinta de dimensiune 20 mp. Sunetul este clar si bine definit chiar si in cazul in care alegi sa dai sistemul la maxim. Nu apar distrorsiuni mai deloc, iar acesta este un lucru de laudat. Puterea exprimata de aceasta este de 50 W RMS iar banda de frecventa in care opereaza este de 50-20000 Hz. Amplificatoarele sunt integrate asa ca nu este nevoie de o sursa separata de amplificare, singura conditie fiind existenta unei surse de alimentare la curent. 
     Telecomanda din dotare ofera un ajutor excelent mai ales ca multe din functiile soundbar-ului pot fi accesate de la distanta. Aceasta contine pana la 10 butoane de control bluetooth, volum, modificare sursa, egalizator si buton de Mute.

Recomandare:

       Este un dispozitiv audio excelent pe care il vei putea folosi oriunde datorita proprietatii sale de a amplifica sunetul eficient, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Zilele acestea beneficiaza de o reducere considerabila, pret la care il recomand ca fiind o alegere excelenta: Verifica pret redus


                                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)