Televizor LED Sharp, 102 cm, 40FI3122E pret si specificatii tehnice

   Televizorul Sharp 40FI3122E reprezinta o optiune interesanta daca te intereseaza aspectul imagine si mai putin partea de interfata Smart. Acesta face parte din categoria Non-Smart, deci nu beneficiaza de functii avansate, modul de utilizare fiind unul destul de simplu si intuitiv la toate capitolele. Imi place foarte mult ca acest model ca are ecran generos de 102 cm, iar rama ce il inconjoara este destul de subtire, conform cu cerintele din 2019. Dealtfel este un model lansat de curand, la finele anului 2018, deci e de asteptat ca procesarea imaginii sa includa tehnologii de ultim moment. Nu poti avea asteptari foarte mari la partea de functionalitate, dar cel mai important detaliu, imaginea, este una se prezinta in parametrii exceptionali, mai ales ca este si Full HD. 

                                  Televizor LED Sharp, 102 cm, 40FI3122E, Full HD
       Constructia solida impresioneaza ca aspect, materialele sunt de calitate iar asamblarea este foarte bine realizata. Pentru o fixare corespunzatoare, televizorul Sharp beneficiaza de suportul a doua picioruse pozitionate in mod simetric ce ii ofera acestuia o stabilitate excelenta indiferent de unde va fi pozitionat. Poate fi folosit in pozitie verticala sau sa fie fixat pe perete cu ajutorul unui suport compatibil VESA – acesta se cumpara separat.
       Controlul de la distanta este intermediat facil de catre telecomanda din dotare, cu raza de actiune de pana la 8 metri. Astfel poti urmari serialul/filmul preferat pe un ecran mai mare sau poti exersa aptitudinile personale in materie de gaming. Acesta cantareste 8.1 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 65 W (clasa A). 
     Display-ul de dimensiune 102 cm suporta rezolutii Full HD la o calitate a imaginii de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 250 cd/mp, un contrast dinamic de 1000000:1 si un timp de raspuns de 8.5 ms. Active motion 100 este un motor de procesare al imaginii ce permite redarea cat mai in detaliu al cadrelor ce se succed rapid, asa cum se intampla in cazul evenimentelor sportive sau filme de actiune. E de remarcat timpul redus de actiune prin care acesta isi da refresh, 8.5 ms, o constanta ce trebuie luata in considerare daca vei urmari continut cu imagini ce se succed rapid.

     Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio Nicam cu doua boxe, cu tehnologie Harman Kardon, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 10 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mare il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. 
     Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita.
      Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV.
                    
Televizor LED Sharp, 102 cm, 40FI3122E, Full HD

       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, doua intrari USB 2.0, intrare PC, casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Per total,  dovedeste a fi un model receptiv la asteptarile noastre, Sharp 40FI3122E un model compact, cu o imagine foarte buna raportata la pretul sau de achizitie.

Recomandare:
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

                            Televizor LED Sharp, 102 cm, 40FI3122E, Full HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)