Televizor LED Smart Sharp 60UI9362E - REVIEW & Pareri

  Pentru cei interesati de un televizor cu un ecran generos de rezolutie 4K numai bun pentru a fi testat pentru filme si seriale Netflix, recomand sa se uite atent la modelul UHD, de 152 cm, Sharp 60UI9362E. Face parte din noua gama de televizoare 2018, fiind un dispozitiv media recent aparut in oferta magazinelor. Cei de la Sharp au fost de-a lungul timpului pionieri in acest domeniu, reusind sa aduca de fiecare data in fata utilizatorilor fideli tehnologii de cea mai noua generatie. Diagonala generoasa ce masoara de la un capat la altul 152 cm iti imprima senzatii traite pana acum doar in salile de cinema. Sharp 60UI9362E este un televizor perfect pentru un living spatios, sali de conferinte sau restaurantele ce utilizeaza proiectii la interior. De oriunde l-ai privi acesta isi pastreaza in mod exemplar calitatea de a livra aceleasi detalii, imagini foarte bine conturate atat sub aspect cromatic cat si luminanta. 

                                 Televizor LED Smart Sharp 60UI9362E

      Un alt plus de care beneficiaza acest model il reprezinta interfata Smart, AQUOS NET, ce reprezinta un hibrid ce are la baza mult mai cunoscutul Android, adaptat la nevoile si cerintele utilizatorului Sharp. Acesta primeste actualizari atat de la retea sau poate fi upgradat manual folosind o sursa descarcata pe un USB. Principalele aplicatii ce vin preinstalate sunt urmatoarele: Youtube, Deezer, Netflix, beneficiaza de browser nativ pentru navigare online, serviciu de email si iconite pentru cunoscutele retele sociale Facebook Twitter si Instagram. Dupa preferinte poti instala chiar tu multe alte programe ce se regasesc in Apps Store.

                  
Televizor LED Smart Sharp 60UI9362E Televizor LED Smart Sharp 60UI9362E

     Aplicatiile cele mai des folosite pot fi custumizate sa apara pe bara de scurtaturi astfel incat navigarea sa fie mult mai facila si rapida. Ne place si faptul ca acest model vine preinstalat cu aplicatia Youtube, semn ca sistemul de operare a fost testat destul de mult de producator astfel incat sa nu apara probleme de redare audio/video. Designul este unul aparte, intalnit adesea in cazul modelelor premium, rama metalica de culoare argintie acopera doar o mica parte din suprafata totala a ecranului, pentru ca astfel utilizatorul sa se bucure de imagini calitative chiar si la un unghi de vizualizare de 178 de grade. Trebuie luat in calcul si distanta minima de pozitionare deoarece daca nu sunt respectate conditiile minime de distanta poti avea probleme in timp cu vederea. De aceea il recomand a fi instalat pentru incaperile spatioase, de regula in sufragerie sau in living sau in zonele de desfasurare evenimente si restaurante. Pentru inceput acesta trebuie configurat conform cu reteaua de transmisie locala, Europa, meniul de setari valori in cazul programelor si ajustarea imaginii fiind tradus si in limba romana.
     Datorita tehnologiei LED imaginile expuse pe ecranul de 152 cm aproape ca vor putea fi confundate cu cele din realitate, in care vei putea distinge tonuri de negru foarte bine definite pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie. Acesta  suporta o rezolutie UHD 4K cu 3840 x 2160 pixeli. Caracteristicile de imagine sunt date de urmatorii parametrii: luminozitate 400 cd/mp, contrast dinamic 1000000:1, si un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade. Poti opera de la distanta toate caracteristicile de imagine, audio si video, cu ajutorul telecomenzii de riguare. Schimbarea posturilor se face instantaneu, fie vorba de cele SD sau HD, iar meniul de configurare este disponibil si in limba romana. Functia 4K HDR amplifica efectul culorilor sau detaliile dintre cele mai luminoase si intunecate. În esenţă, acesta presupune realizarea şi combinarea mai multor imagini cu aceeaşi scenă pentru a prelua cele mai bune elemente din fiecare. Caracteristica Active Motion 400 va obtine un control mult mai bun al detaliilor in cadrul scenelor ce se succed in mod rapid cum ar fi evenimentele sportive sau in cazul filmelor de actiune. Astfel ai garantia ca nu vei pierde nicun detaliu din actiune, totul fiind optimizat in detaliu.
     Imagnile clare si foarte apropiate de natural sunt procesate de o sumedenie de sisteme inteligente printre care: Clear Motion Engine – imaginile sunt clare lipsite de blur chiar si atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune in care scenele se succes foarte rapid, Hotel Mode – un mod de afisare ce permite un consum redus al energiei prin reducerea luminozitatii, etc. PVR este sistemul integrat care poate fi folosit la inregistrarea filmelor si serialelor preferate direct de pe televizorul tau Smart. Deasemenea cu functia Timeshift continutul inregistrat pe HDD va putea fi vizionat mai tarziu sau delurat la anumite cadre pentru a putea revedea anumite detalii si informatii vizuale dorite. Aceasta functie este compatibila si cu anumiti operatori de cablu pentru posturile digitale.
    Sunetul este o alta componenta care aduce valoare imaginilor transmise, iar in cazul de fata putem spune ca este unul destul de consistent si plin de profunzime daca studiem lista dotarilor. Televizorul Sharp vine echipat cu nou sistem Harman/Kardon ce imprima un sunet de calitate dar si intens, puterea totala fiind de 20W. Tehnologiile utilizate la sintetizare fac referire la: Dolby Digital, Sound Equalizer, DTS 2.0, 
Soundsystem B/G, D/K, I, L/L etc. Ne place cum emite, iar asta e un mare plus in cazul exemplului de fata.
      Transmisia programelor urmareste cel mai nou standard impus de UE, incorporand la interior un tunner DVB-T/T2/C/S/S2, capabil sa receptioneze toate canalele din analogic si digital. Acolo unde semnalul este mai prost, intra in actiune motoarele de procesare proprii ce amplifica semnalul pentru a stabili un standard al calitatii cat mai apropiat de cel UHD.
      In privinta functiilor speciale si a porturilor de conexiune, 
harp 60UI9362E vine dotat cu 3 porturi HDMI, 3 intrari USB, iesire audio digitala, jack pentru casti, slot CI+, etc. Cu ajutorul tehnologiei Miracast vei putea proiecta wireless de pe calculator sau dispozitiv mobil imagini fara a fi nevoie de o conexiune folosind suplimentar cabluri. Prin portul USB vei putea reda fisiere foto/video in urmatoarele formate de continut: AVI/MKV/WebM/WMV/ASF/MP4/MOV/ MKV/DAT/VOB/TS/MPG/MPEG/FLV/. 

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus


                          Televizor LED Smart Sharp, 152 cm, 60UI9362E, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)