Televizor LED LG, 70 cm, 28TK430V-PZ - REVIEW & pareri

     LG 28TK430V-PZ este alegerea perfecta, un televizor cu ecran de 70 cm, de rezolutie HD, ce il poti incadra cu usurinta intr-un spatiu de locuit de dimensiuni mici si medii. Acesta este un model compact, nu beneficiaza de functii avansate, modul de operare fiind unul simplu si intuitiv. Ca brand, cei de la Lg, au impresionat de fiecare data prin calitatea produselor, asa ca daca reusesti sa prinzi acest televizor la pretul redus, actual, este cea mai buna alegere pe categoria modele mici si medii. Accesoriile aditionale care vin impreuna cu acesta sunt, telecomanda, manualul de intructiuni peste care multi dintre noi trecem cu vederea si cablul de alimentare. 

                              Televizor LED LG, 70 cm, 28TK430V-PZ, HD
    Televizorul arata foarte bine ca aspect exterior, finisajele sunt excelente la fel si calitatea materialelor. Nu poti avea pretentii exagerate de la acesta, dar pastrand proporiile, consider ca cei de la Lg si-au facut cu brio treaba. Il poti folosi pe langa functia de tv si ca monitor aditional conectat la PC sau laptop. Pentru consola recomand un ecran mai mare. Cantareste 3.6 Kg, materialul este plastic mat, iar pentru sustinere pe suprafete de orice fel primeste in dotare doua picioruse asezate simetric din acelasi material, plastic.
     Partea de imagine este transpusa pe un ecran de 70 cm, ce suporta o rezolutie HD, cu 1366 x 768 pixeli. Marginile subtiri acopera o suprafata mica din ecran, pentru ca imaginea sa nu sufere modificari substantiale. Ecranul plat beneficiaza d eun contrast dinamic 1200:1, luminozitate de 200 cm/mp si un timp de raspuns de 8 ms. Variabila raspunsului este importanta in cazul in care urmaresti emisiuni sportive sau filme de actiune, acolo unde stim ca imaginile se succed rapid. Imaginile transmise sunt bine conturate sub aspect culoare, contrastul este superb, nu am remarcat zgomot de fond, totul fiind bine asezat ca aspect cromatic. 
      Functiile speciale cu care vine inzestrat LG 28TK430V-PZ, sunt PIP - Picture in Picture ce ofera posibilitatea proiectiei a mai mutor cadre diferite in acelasi timp, practic te poti uita simultan la 2 posturi tv. Cu functia USB run, fisierele de tip video sau pozele pot fi redate cu ajutorul playerului incorporat.
      Sunetul este si el important ca detaliu, LG 28TK430V-PZ facandu-si simtita prezenta prin intermediul a doua boxe stereo de putere 2 x 5W. Bineinteles daca doresti mai mult de atat exista si solutia achizitiei unui sistem audio dedicat. 
     La partea de conectivitate, LG 28TK430V-PZ beneficiaza de urmatorii conectori: iesire audio optica digitala, minijack casti, 1 port HDMI, 1 port USB si slot CI+. Consider ca este o alegere perfecta daca doresti sa ai toate dotarile de moment, la un pret accesibil, calitatea imaginii fiind un atuu care sa te faca sa il achizitionezi.

Recomandare:

     LG 28TK430V-PZ este exact ceea ce iti trebuie, un televizor ieftn si performant, o oferta ce nu trebuie ratata: Verifica oferta pret

      Daca prinzi si reducerea curenta, iesi si mai mult in castig: Verifica pret actualizat

                               Televizor LED LG, 70 cm, 28TK430V-PZ, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)