Bosch EasyDrill 1200 - Masina de gaurit (bormasina) cu acumulator (review)

    Masina de gaurit (bormasina) cu acumulator Bosch EasyDrill 1200 este o alegere perfecta daca iti doresti sa lucrezi independent folosind un aparat performant, german, care sa reprezinta o solutie sigura in timp. Daca iti place sa mesteresti acasa sau doresti sa fii tu acela care repara diverse lucruri prin casa, atunci sigur s-ar potrivi perfect pe lista uneltelor de lucru si masina de gaurit (bormasina) cu acumulator Bosch EasyDrill 1200. Fiind un produs de marca, aceasta este destul de utila la casa omului, un instrument foarte bun, capabil sa sa te scoata din necaz atunci cand ai nevoie de ea. Nu este construita pentru o folosire intensa in conditii de santier, fiind mai degraba o unealta utila pentru lucrul ocazional.

                               Masina de gaurit (bormasina) cu acumulator Bosch Easydrill 12, 12V, 1.5 Ah

     Masina de gaurit (bormasina) cu acumulator Bosch EasyDrill 1200 arata foarte bine din punct de vedere al designului, este compacta si poate fi folosita de catre utilizator pe o durata de timp indelungata fiind usoara si indemanatica. Un aspect important in perioada de utilizate este si autonomia bateriei care permite un lucru continuu de pana la 6 ore. In pachet primesti 1 acumulator, ce se poate incarca in regim rapid in doar cateva ore. De regula incarcarea acumulatorului nu dureaza mai mult de 4-5 ore. Bosch EasyDrill 1200 are un design compact si este dotata cu un maner de tip softgrip ce va simplifica utilizarea si controlul acesteia pe toata durata folosirii. Datorita serivietei din plastic ce contine toate accesoriile de lucru, aceasta poate fi manevrata cu usurinta dintr-o locatie in alta, avand astfel totul asezat ordonat asa cum i se cuvine oricarui mester priceput.

     Daca ai de lucru la acoperis, de gaurit sau de insurubat, fie ca vorbim despre lemn sau despre metal, acest produs de la Bosh este unul care va ajuta de fiecare data. Daca ne referim strict la utilizarea pentru gaurire, trebuie sa iei in considerare faptul ca accepta posibilitatea de a da gauri cu un diametru de 20 mm in lemn de esenta moale, respectiv cu un diametru de 6 mm in otel, iar legat de insurubat poate asigura o insurubare de 10 mm. Are doua trepte de functionare, cu un moment de rotatie, maxim de 20 Nm.

   Masina de gaurit si insurubat dispune de un motor de 12 V, are o viteza maxima de 1650 rpm, un moment maxim de torsiune maxim de 20 nm, iar treptele de torsiune sunt in numar de 15+1. Tehnologia Li-Ion folosita pentru fabricarea acumulatorului va permite sa utilizati masina de gaurit si insurubat cu acumulator Li-Ion Bosch EasyDrill 1200 chiar si dupa mai multe saptamani dupa ce ai incarcat acumulatorul.

   Incarcatorul este dotat cu LED care semnaleaza dupa o ora cand bateria este incarcata. Masina de gaurit are LED incorporat care mareste vizibilitatea suprafetei de lucru.

   Dotarile de livrare ale aparatului cuprind: 1 acumulator, 1 incarcator, 1 cap surubelnita dublu si o cutie din plastic pentru depozitare. 


Recomandare:


   Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

    Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redusa

                             Masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu acumulator Bosch EasyDrill 1200, 12V, 1.5 Ah, 1650 RPM

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)