Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, review

   Star-Light, 80 cm, 32DM3500 poate fi considerat unul dintre cele mai bune alegereri daca ai de gand sa cumperi un televizor fara functii complexe, la pret accesibil. In general segmentul televizoarelor a luat o amploare foarte mare in ultimul timp, fiind prezente in ultimul timp fel de fel de functii care mai de care, ce incarca pretul de achizitie nejistificat, mai ales ca de multe ori ajungi sa nu le folosesti la adevarata lor valoare. 

   Brandul Star-Light este unul exclusivist ca apartenenta, fiind dedicat unui singur magazin online ce furnizeaza in mare masura televizoare mult mai ieftine fata de cele branduite, cu performante as spune eu aproape asemanatoare. Daca nu pui pret pe aceste functii, partea de imagine fiind singurul aspect de care te interesezi, Star-Light 32DM3500 este o alegere excelenta. Caracteristicile sale de baza sunt ecranul in dimensiune 80 cm ce suporta o rezolutie HD.

                 
Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

     Este bine de stiut ca atunci cand alegi un televizor sa tii cont si de dimensiunea camerei unde il vei instala. De exemplu pentru o camera care nu este foarte spatioasa, ar fi cazul sa alegi un televizor de pana in 80 cm deoarece daca il plasezi aproape de zona in care obisnuiesti sa urmaresti emisiunile sau serialele preferate risti sa ai probleme cu ochii. Deasemenea designul acestuia este important in ideea in care il vei completa cu aspectul din camera respectiva, modelul de fata fiind unul slim, (nu este ultra slim) fiind suficient de subtire cat sa nu ia mult din spatiu. Marginile care stabilesc granitele ecranului sunt unele discrete, ocupand un spatiu suficient de mic incat imaginea frontala sa nu ii fie obturata. La cele doua capete, sunt observate doua picioruse de sustinere ce ii confera stabilitate buna indiferent de suprafata.


      Ecranul lui Star-Light 32DM3500 masoara in diagonala 80 cm, avand suportul unei rezolutii HD ce cunoaste 1366 x 768 pixels. Ecranul LED ofera un unghi de  vizibilitate foarte bun din orice pozitie indiferent de momentul zilei, atunci cand este lumina puternica sau in cazul lipsei luminii. Avand in vedere ca standardul cel mai bun in cazul transmisiunilor Tv este cel HD, este o alegere foarte buna. Limitari apar totusi doar atunci cand urmaresti continut de pe dispozitive externe ce stiu sa redea la rezolutii superioare, acest standard facand doar o scalare de imagine la calitatea cea mai buna suportata. Culorile bine definite dar si tranzitia buna dintre cadre creaza impresia de fluiditate si consistenta. Timpul de raspuns in frecventa este de 6.5 ms iar luminozitatea standard de 220 cd/mp. Se vede bine chiar si in conditii de luminozitate accentuata (lumina zilei/soare) avand un contrast nativ de 30000:1.

       Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeane, lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

                 

       Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 8 W. 

       Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, 2 porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Folosind slotul CI+ poti opta daca operatorul tau de cablu are in oferta catre un card de transmisie ce simplifica foarte mult legaturile de cabluri, care in mod evident nu arata foarte bine din punct de vedere estetic.

    De remarcat este si consumul acestuia de numai 56 W aproximativ cat un bec sau chiar mai putin, cu incadrare in clasa energetica A. De aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent.


Recomandare:


      Este un televizor calitativ care expune un pret corect pentru nivelul de dotari oferit: Verifica oferta pret

     
      In plus zilele acestea primesti un discount suplimentar daca il achizitionezi din oferta curenta: Verifica pret actualizat

                          Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)