Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12, review



    Televizorul LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12 foloseste noi tehnologii de procesare imagine la standardul UHD avand o interfata Smart bine pusa la punct. Iar pe langa asta, pretul de achizitie nu este unul exagerat de mare. In general Android este un sistem bine organizat, mai ales iar dispozitivele care il folosesc au nevoie de certificare Google. Fara aceste certificari din partea de la Google, produsul nu ar fi validat pentru a iesi pe linia de productie.                   

                                 Image result for Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12

     Daca iti doresti sa achizitionezi un televizor Smart in viitorul apropiat sfatul meu e sa mergi pe varianta unui veritabil dispozitiv multimedia cu Android, avantajele fiind multiple si rezumandu-se la numarul de aplicatii disponibile in Market, update-uri constante din partea dezvoltatorilor dar si un consum energetic mai bine optimizat. Interfata Smart da posibilitatea utilizatorului sa aiba acces rapid la aplicatii de streaming video, aplicatii pentru navigare online si retele sociale si cele de conversatie sau pentru a verifica adresele de e-mail. Orice eveniment din zona online este semnalizata sub forma unei alerte pe ecranul principal, astfel incat tu sa fi conectat la orice ora cu informatiile care conteaza pentru tine.                   


     Pentru a asigura fluenta in navigare, constructorii au ales sa doteze acest model, cu un procesor de tip Quad Core, astfel incat experienta in aplicatii sa fie una cursiva, atat in multitasking cat si la trecerea din zona Tv in interfata si invers. Si partea de design este mult imbunatatita fata de generatiile anterioare, facand acum loc unor tehnologii cum ar fi Ambilight, in fata caruia se afla un ecran mare, de dimensiuni generoase ce masoara in diagonala 108 cm.      Philips 43PUS7304/12 Ambilight pe trei laturi este potrivit pentru încăperile medii spre mari, cum ar fi dormitorul matrimonial sau livingul dintr-un apartament cu o suprafaţă de 40 – 80 metri pătraţi. Televizorul poate fi aşezat fie pe comoda din sufragerie, fie să fie încorporat în bibliotecă sau agăţat cu un suport de perete. Tehnologia Ambilight adapteaza lumina din spatele ecranului in functie de evenimentul transmis, intr-un joc de lumini care imprima o stare de suspans in raport cu imaginile transmise. Aceasta lumina se adapteaza si la mediul in care este utilizat televizorul, cum ar fi lumina, intuneric sau culoarea peretilor.       

                             Image result for Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12


    Iubitorii de jocuri pe desktop sau consolă pot experimenta modul jocuri Ambilight. Astfel, camera devine parte integrantă a lumii jocurilor preferate, iar acţiunea de pe ecran este redată dinamic în culori bogate şi luminate. Tehnologia Ambilight de la Philips redefineşte nu doar noţiunea de divertisment TV, ci şi conceptul de design interior. Cu noul televizor Philips 43PUS7304/12 Ambilight 2019, relaxarea, respectiv distracţia în familie şi cu prietenii capătă un alt sens, iar eleganţa şi frumuseţea îşi croiesc un nou drum împreună în casa ta.       

     Philips 43PUS7304/12 face parte din gama 2019 si vine cu destule noutati la pachet toate gata sa impresioneze publicul iubitor de Android. Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia.    

     Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 108 cm si suporta rezolutii UHD. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Contrastul este unul dintre cei mai importanti indicatori a calitatii imaginii redate pe ecranul televizorului si reprezinta un factor important in determinarea capabilitatii HDR. Contrastul se refera la diferenta dintre luminozitatea albului si adancimea negrului. Acesta exprima un nivel la calitate foarte buna, fapt care pune in valoare detaliile tehnice la nivel de detaliu si cromatica. Standardul HDR redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste utilizarea contrastului si a culorilor.


         Principalul avantaj al acestui televizor Philips 43PUS7304/12 este reprezentat de faptul ca vei putea instala jocuri si aplicatii direct pe acesta pe care le vei putea utiliza la o rezolutie superioara UHD. Smart TV-ul Philips ruleaza sistemul de operare Android 9 Pie, este echipat cu 16 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Quad -Core.  


   Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care: Pixel HD (mai multi pixeli pentru o imagine mai buna), Micro Dimming (soft special pentru analiza imaginii frame by frame pentru reglarea automata contrast si luminozitate) Philips Ambilight (proiecteaza lumini in spatele televizorului, creand un efect de halo care va imbogati experienta din timpul vizionarii unui film). Noul motor unic de procesare al imaginii de la Philips, Pixel Precise Ultra HD converteste orice imagine la intrare in una de calitate superioara, la standardul UHD. Lumina standard care strabate ecranul generos are o luminozitate de 250 cm/mp, un contrast nativ de 1000:1 cu o rata de refresh de 60 Hz. Unghiul de vizualizare de 178 de grade este unul excelent, imaginile reusind sa fie vizibile pe toata suprafata ecranului. Tehnologia avansata de upscalling impreuna cu un algoritm performant vor imbunatati fiecare pixel pentru un rezultat final mult mai bun si o imagine mai clara, bogata in detalii. Imaginile clare cu detalii fine in culori sunt date si de caracteristicile superioare de imagine HDR10+, HLG - Hibrid Log Gamma, UHD Dimming si HDR Plus.      

                                       Image result for Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12 

      HDR10+ este un nou standard al calitatii imaginii ce aduce imbunatatiri consistente cu scopul de a oferi cea mai buna experienta de vizualizate imagini sub aspect cromatic, luminanta si negru. Culorile sunt bine definite din punct de vedere al contrastului, calitatea vizuala a ecranului fiind demna de cele mai exigente gusturi in domeniu. Un alt Feature interesant disponibil si in cazul acestul televizor de la Philips este modul de comanda vocala folosind serviciile Google Voice si Alexa. Televizorul va prelua comenzile vocale si va afisa rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.      Sunetul este livrat printr-un sistem audio Dolby Atmos cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Cristal Clear Sound, Clear Sound, DTS HD Premium, etc.Cu tehnologia Dolby Atmos sunetul este redat la un standard de minima calitate HD in streaming ce poate fi apoi modificat in benzi, folosind egalizatorul 5.1 integrat.     

    
    Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Philips 43PUS7304/12 poate fi pozitionat la inaltime cu ajutorul unui suport VESA 200 x 200 capabil sa sustina greutatea sa de 13.4 Kg.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret  

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best 
buy: Verifica pret redus      


                        Image result for Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12

              



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)