Televizor LED Sharp 81 cm, 32HI3222E, performante tehnice

      Lansat de curand pe piata, noul televizor Sharp 32HI3222E este ideal pentru filme sau chiar pentru a fi utilizat pe post de monitor pentru PC sau consola gaming. Este un televizor simplu de utilizat ce nu beneficiaza de functii complexe, din categoria Non Smart, astfel ca nu vei avea multe batai de cap in privinta punerii acestuia in functiune. Este important faptul ca meniul sa principal este disponibil si in limba romana, setarile sale de receptie canal, sunet si imagine fiind usor de intuit de orice utilizator.
                     
Televizor LED Sharp 81 cm, 32HI3222E, HD

     Este subtire si usor (cantareste numai 5.3 kilograme), putand fi montat chiar si de o singura persoana. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale (volum, schimbarea posturilor), sunt asezate intuitiv, astfel ca dupa numai cateva ore aproape ca le inveti. Functioneaza cu 2 baterii, incluse in pachet. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.


    Utilizatorul este resplatit cu o imagine clara, impusa de standardul HD (1366 x 768 pixeli) pe un ecran ce nu depaseste 81 cm. Aspectul imaginii poate fi redata si in format 16:9, cu o luminozitate de 300 cd/m2 si un contrast dinamic de 10000:1. Unghiul de vizibilitate este deasemenea unul foarte bun de pana la 178 de grade. Timpul de raspuns de 6.5 ms ca valoare valorifica la maxim miscarile ce se succed rapid asemenea celor din transmisiunile live ale evenimentelor sportive sau filme de actiune, fapt care face ca in esenta sa nu se piarda din informatie.


        Sistemul audio Harman Kardon  de putere 20W este unul de calitate medie spre bun, nu este extraordinar dar nici cat sa il catalogam ca fiind prost, calitatea audio fiind la nivel decent. Acesta nu distorsioneaza, sunetul fiind puternic si clar, chiar si la volum ridicat. Beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare de sunet: Dolby Digital, DTS, Tru Bass si Dolby Digital.

        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, doua porturi USB 2.0, SCART, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Acesta mai vine echipat cu: slot CI+, player multimedia integrat si tuner digital. Daca vei dori sa il pozitionezi undeva la inaltime, va trebui sa iei in considerare achizitionarea unui suport VESA de dimensiune 200 x 200. Consumul energetic inregistrat in timpul functionarii sale ajunge la aproximativ 31 W. In pozitie de Stand By, consumul energetic scade la 0.5W.

Recomandare:

         Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                    Televizor LED Sharp 81 cm, 32HI3222E, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)