Allview P6 eMagic pret si specificatii tehnice

      Allview P6 eMagic este cel mai nou telefon de la firma brasoveana, nou intrat si pe stoc la eMag la un pret mai mult decat atractiv. 
      Principalul atu pentru noul model de la Allview il reprezinta display-ul usor curbat de dimensiuni generoase care masoara in diagonala 5 inchi, dar si pretul mic la care este disponibil pe piata din Romania.
      Inspirat de la modelele Samsung, cei de la Allview au dotat acest model cu o functie de tip Magic Touch care permite afisarea aplicatiilor sub forma unei liste in partea dreapta a ecranului.
      Telefonul se prezinta bine si din punct de vedere constructiv, este fabricat din policarbonat, este subtire si cantareste aproximativ 138 de grame. In zonele laterale gasim butonul de volum +/- si cel de blocare ecran. 
      Ecranul de 5 inchi este un IPS LCD care permite redarea unui numar de pana la 16.7 milioane de culori la o rezolutie de 854 x 480 pixeli.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Cortex A7 Quad Core tactat la o frecventa de 1.3 Gh, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare intern de 16 Gb, extensibil prin atasarea unui card microSD pana la 128 Gb. Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop.
      Camera foto principala are un senzor de 8 MP in timp ce camera de pe fata unul de 2 MP. Camera principala este sustinuta de un blitz integrat si permite filmarea cadrelor la o rezolutie 720p.
      Telefonul vine si cu suport Dual SIM dar ambele cartele nu vor sustine o viteza mai mare de cea 3G in date.
      Acumulatorul pentru baterie de 2300 mAh ii va furniza acestuia energia necesara unei bune functionari pentru o autonomie de pana la 2 zile in functie de gradul de utilizare. Deasemenea functia de custom smart power permite setarea unui plan propriu de econimisire a energiei prin ajustarea luminozitatii ecranului, inchiderea aplicatiilor din fundal sau dezactivarea anumitor functii.

Recomandare:

        Ti-l recomand si tie daca esti in cautarea unui smartphone destul de bine dotat din punct de vedere tehnic, disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

        Deasemena daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ de pretVerifica pret redus




      
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)