Laptop ASUS X540LJ-XX002T pret si specificatii tehnice

         Laptopul ASUS X540LJ-XX002T este un dispozitiv portabil foarte echilibrat din prisma componentelor hardware, care poate fi pe placul multora mai ales ca vine si cu sistem de operare Windows 10 preinstalat. Este un laptop care se va preta perfect in cazul celor care doresc sa il foloseasca intens la scoala sau facultate, e ideal si pentru munca, si are cam tot ce ii trebuie, o tastatura numerica usor accesibila pentru cei care folosesc tehnoredactarea intens, dar poate fi folosit si in cazul pasionatilor de jocuri, editare grafica, internet sau filme online.
        Am putea spune multe si de designul sau exterior, un laptop fiabil, construit din materiale de calitate, un concept respectat ca de fiecare data de catre producatorii de la Asus. E o placere sa il folosesti, avand suprafete lucioase de culoare ciocolatie metalizat, acesta se va face imediat remarcat in multime.
       Display-ul LED de 15.6 inchi suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Acesta este capabil sa redea imagini la o claritate extraordinara, care va putea fi apreciata la valoarea maxima chiar si in conditii de luminozitate extrema datorita caracteristicii speciale anti-glare care elimina efectul de lucire.
       Componentele care pun in miscare intreg angrenajul se limteaza la procesorul de mare viteza Intel Core i3 cu 2 nuclee 4005U tactat la frecventa de 1.7 Ghz, memoria RAM de 4 Gb si spatiul de stocare de 1 Tb la 5400 rpm. Laptop-ul este construit sa raspunda foarte rapid la comenzi venite in situatii de multitasking, sau momente in care am putea spune ca exista un oarecare nivel maxim de suprasolicitare hardware.
       Placa video dedicata vine ca bonus la tot aceasta configuratie, un model destul de eficient care se va descurca optim in jocuri care nu solicita la maxim resursele grafice sau cele de generatie mai veche. Trebuie sa mentionez ca vorbim de un laptop oarecum situat la granita dintre gaming si office, un model care stie cam putin din toate. Nvidia GeForce 920M are un share de memorie de 2 Gb si beneficiaza si de aportul de optimizare automata de la Nvidia Optimus. 
       Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie.
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si unul USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 


Recomandare: 

       Laptopul ASUS X540LJ-XX002T este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret


       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici


      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)