Televizor LED Smart Horizon 32HL813H pret si specificatii tehnice

      Televizorul LED Smart Horizon 32HL813H este o alegere interesanta pentru cei care isi doresc un televizor de generatie noua, cu un ecran de 80 cm HD, care sa cocheteze si cu functia de Smart Tv. Printr-o simpla comutare de buton poti imediat activa interfata de Smart Tv, loc unde gasesti o multime de aplicatii preinstalate care fac referire la servicii de mail si navigare online, aplicatii dedicate filmelor si serialelor online sau jocuri la fel de interesante. Deasemenea poti descarca si alte aplicatii din Market Place.
      Un televizor modern, care va impune clasa si rafinament incaperii unde va fi instalat, cu un ecran de 80 cm incadrat de rame ultraslim care vor focusa atentia mereu la tot ceea ce este transmis. Cu o margine de numai 9.5 mm, acesta ofera privitorului o suprafata de vizualizare extinsa.
      Face parte din gama 2016 si este dotat cu o multime de tehnologii de actualitate si suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristicile de imagine sunt date de urmatorii parametrii: luminozitate 300 cd/mp, contrast dinamic 3000:1 si un unghi de vizualizare de pana al 178 de grade.
      Imaginile clare transmise de acesta sunt procesate de numeroase sisteme inteligente printre care: Clear Motion Engine - imaginile sunt clare, lipsite de blur chiar si atunci cand te joci sau urmaresti un film de actiune in care scenele se succed foarte rapid, Smart Energy Saver - sistem iteligent care limiteaza luminozitatea raportata la lumina de afara pentru a reduce din consum. Dealtfel televizorul Horizon cantareste aproximativ 7.5 Kg si are un consum energetic mai mic chiar si ca un bec, aprox 31 W.
      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo care livreaza impreuna o putere de 12 W. Acestea sunt perfect ehilibrate astfel incat sunetul redat sa creeze o ambianta placuta.
       Televizorul LED Horizon este compatibil cu cele mai noi standarde de transmisie de la noi din tara DVD-T/C lucru care il face pe acesta sa receptioneze un numar mare de posturi tv. Telecomanda care vine in dotare ofera acces rapid la setarile televizorului sau ajustarea canalalor, lucru care se face rapid fara sa apara un delay consistent, chiar si in cazul posturilor HD.
       PVR iti permite sa inregistrezi emisiunile preferate pe suport stick de memorie sau HDD extern conectat la unul din porturile USB ale televizorului. 
       La capitolul conectivitate, televizorul LED Smart Horizon 32HL813H are un cuvant important de spus mai ales ca vine dotat cu numeroase porturi si optiuni de transmisie date si internet: conexiune la internet prin LAN si Wi-Fi, DLNA, doua porturi HDMI, 1 port USB, intrare component, PC, slot CI+ si intrare pentru casti. 
       Nu ar trebui sa iti faci prea multe griji nici din punct de vedere al consumului, acesta avand o valoare de consum ma mica chiar si ca cea a unui bec normal de aproximativ 31 W.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret actualizat


       Primesti garantie 3 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

                      
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)