Frigider Arctic FB125+ pret si specificatii tehnice

     Arctic FB125+ este un frigider mic si compact care se recomanda ca fiind o alegere interesanta pentru oricine dintre noi care doreste sa il foloseasca la o casa de vacanta, in cadrul unei pensiuni, sau chiar si pentru cei care sunt proaspat mutati la casa noua. 
     Din punct de vedere al aspectului, frigiderul Arctic FB125+ nu impresioneaza cu nimic absolut, designul sau fiind unul mai degraba clasic, care urmareste aceiasi culoare alba cu care ne-am obisnuit si la combinele Arctic. Accesul la interior se face prin intermediul unei usi reversibile cu deschidere spre dreapta, spatiul la interior de capacitate 114 litri fiind destinat atat pentru zona de frigider cat si congelator.
      Garnitura antibacteriana ofera un plus de siguranta in ceea ce priveste conservarea in timp a alimentelor la interior. Aceasta are rolul de a impiedica formarea mucegaiului asigurand un mediu curat si perfect vidat fata de zona de exterior.
       Frigiderul cu un volum net de 101 litri este impartit ca spatiu pe doua nivele de rafturi cu 3 suporti pozitionari in zona usii. In partea de jos, frigiderul Arctic beneficiaza si d eun compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura constanta care nu scade sub 0 grade Celsius.
       In partea superioara exista si un congelator (capacitate 13 litri), zona destul de mica ca spatiu dar utila atunci cand este absolut necesar pentru a fi utilizata. 
       Temperatura la interior poate fi reglata mecanic cu ajutorul unui termostat pozitionat in interiorul frigiderului. Deasemenea interiorul este iluminat, astfel ca este posibil accesul la frigider facil si noaptea sau in conditii de lumina scazuta. In timp este recomandat sa decongelezi frigiderul deoarece scade eficienta la racire iar in acelasi timp poate creste si consumul energetic.
       Ca tot am amintit de consum energetic, Arctic este un frigider destul de economic, incadrat in clasa de eficienta energetica A+ (consum energetic 169 kW/an).

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)