Combina frigorifica LG GBF60NSFZB pret si specificatii tehnice

      LG GBF60NSFZB este o combina frigorifica de toate frumusetea care respecta cele mai inalte standarde de calitate atat din punct de vedere al aspectului cat si al tehnologiilor de racire avansate. Noi in familie deja ne bucuram de aceasta de mai mult de 6 luni si pot spune ca si-a meritat fiecare ban, un dispozitiv cu o racire incredibila, sistem de preventie aparitie gheata dar si un spatiu generos de 339 litri.
      Nu mai are rost sa povestesc de partea de exterior, arata parca desprinsa din povesti este realizta din inox metalizat si parca si casa capata un alt aspect cu un asa dispozitiv. Este un dispozitiv elegant care se incadreaza perfect in bucatarie facand-o pe aceasta sa para mai moderna, primitoare dar si spatioasa, dimensiunile combinei fiind unele normale de: 201 x 59.5 x 70.1 cm.  
      La exterior pe usa de acces frigider aceasta beneficiaza de un sistem digital de monitorizare conditii de mediu de la interior care permite o selectie exacta a temperaturii cu maxim de precizie in functie de preferinte. Deasemenea tot aici se poate observa si un dispenser de apa care te va servi de fiecare data cu apa rece in zilele calduroase de vara.
      Sistemul de racire NeoFrost impiedica formarea ghetii la interior atat pentru compartimentul frigider cat si congelator. Racirea se face in mod constant in tot interiorul combinei prin intermediul orificiilor pozitionate la fiecare nivel de raft. Daca la vechea combina aveam grija ca alimentele perisabila sa le pozitionez pe raftul superior, aici problema e ca si rezolvata, temperatura fiind aceiasi in tot interiorul. Aceasta tehnologie implica si un grad mai mic de suprasolicitare al compresorului care va duce la o perioada de folosire mai mare dar si un consum energetic mai mic.
      Clasa energetica din care face parte, A++, ii impune acesteia un consum destul de redus de aproximativ 266 kWh/an.
      Frigiderul aflat in partea superioara are un volum de 246 de litri si este impartit ca spatiu pe 3 nivele de rafturi realizate din sticla rezistenta securizata. Sistemul Multi Air Flow impiedica imprastierea mirosurilor de la un nivel la altul si mai are si un rol antibacterian.
      Usa frigiderului este prevazuta cu mai multi suporti de diferite dimensiuni in dreptul fiecarui nivel de rafturi, zona in care poti pozitiona alimente de dimensiuni mai mici sau bauturi racoritoare. Ultimul raft de jos este acela special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, la o temperatura ideal constanta care ofera o dezhidratare minima in timp.
      Congelatorul ofera un spatiu adecvat in limita a 93 de litri pentru 3 nivele de rafturi unde poti depozita alimente de toate tipurile. Acesta are o capacitate de congelare de pana la 9 Kg in timp de 24 de ore.
      Sistemul inteligent Smart Diagnosis va identifica erorile care por aparea in timpul functionarii combinei si iti va trimite pe afisajul LED diverse coduri eroare care au solutie in cartea tehnica.
      Sistemul de iluminare interioara pe baza de becuri LED va fi mai mult decat suficient pentru o iluminare completa si pentru a-ti oferi o intreaga vizune a ansamblului de la interior atunci cand conditiile de luminozitate externe sunt reduse. In cazul unei pene de curent, combina frigorifica LG GBF60NSFZB reuseste sa mentina interiorul rece pana la 16 ore fapt ceea ce identifica si aspectul unei bune izolatii la interior.
     Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, LG GBF60NSFZB fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 37 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)