Masina de spalat rufe Bosch WAW28740EU pret si specificatii tehnice

      Pentru ca germanii stiu sa faca masini de spalat impresionante, Bosch WAW28740EU este o alegere cat se poate de interesanta daca iti doresti un model premium care sa beneficieze de o multime de tehnologii. Masina de spalat Bosh sta bine si la capitolul vizual, un model care cu siguranta va fi remarcat in casa ta, care se potriveste perfect cu conceptul de modern si functional in acelasi timp.
      Vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 9 Kg, perfecta in cazul in care familia ta este mai numeroasa. Panoul sau central este alcatuit din sertarul pentru detergenti, butonul rotativ principal si cel mai important un display LED care indica timpul ramas pana la incheierea unui programului de spalat, temperatura selectata, etc. Deasemenea de aici vei putea selecta viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. 
      Tehnologia de spalare ActiveOxigen foloseste principiul bulelor in spalarea rufelor pentru ca acestea la spalari repetate sa nu fie deloc deteriorate. Astfel ca pana si hainele delicate pot fi spalate cu usurinta. In plus folosirea acestei optiuni la o temperatura ridicata sau joasa va duce la eliminarea a pana la 99% din bacteriile care se regasesc in mod obisnuit in tesaturi. 
       Oxigenul activ general de duzele din peretii tamburului patrunde in tesatura facand astfel posibila spalarea mult mai rapida. Functioneaza si cu programele scurte, modul cel mai rapid insumand maxim 45 de minute de lucru.
       Programele de lucru, 10 la numar acopera in mare parte intreaga gama de necesitati astfel: Allergy Plus - indeparteaza alergenii, antisifunare - centrifugare lenta pentru a elimina efectul de sifonare a rufelor, camasi si bluze, spalare nocturna - mod de spalare silentios pe timp de noapte, programe adaptate tipului de tesatura: program lana, bumbac, delicate etc. 
       Daca te grabesti poti apela la unul din programele de spalare rapida (30 de minute) sau poti programa intervalul de functionare pentru masina de spalat alegand functia de programare intarziata.
       Sistemul automat de reglare a incarcaturii va actiona de fiecare data pentru a contrabalansa incarcatura ca astfel sa fie eliminate vibratiile care pot provoca zgomot in timp. Datorita tamburului VarioSoft si a structurii sale modelate in forma cilindrica, apa este distribuita mai uniform si mai rapid. Masina de spalat beneficiaza si de program de spalare automata a tamburului dupa fiecare utilizate - program DrumClean.
      Masina de spalat beneficiaza si de un asa anume EcoSilence Drive,  care reprezinta o solutie de motorizare care ofera un nivel al zgomotului foarte mic (nivel zgomot la centrifugare 48 dB).
      Optiunile si functiile de siguranta vor veghea mereu asupra bunei functionari a acesteia astfel: Detectare automata a cantitatii: masina de spalat isi adapteaza consumul de resurse la cantitatea de rufe introdusa la interior, sistem detectare spuma - masina de spalat optimizeaza functionarea astfel incat nivelul de spuma sa fie intotdeauna unul optim, oprire si adaugare - opresiti masina de spalat si adaugi si alte rufe, functie protectie inndatii - opreste functionarea acesteia in caz de scurgeri necontrolate de apa, sistem de siguranta impotriva copiilor - blocheaza functiile butoanelor dar si accesul la interior.
      Consumul energetic raportat pentru aceasta masina de spalat se incadreaza in limitele impuse de standardul eficientei energetice A+++, o masina de spalat foarte economica cu un consum in program standard de numai 0.92 kWh. Consumul mediu anual de apa este de aproximativ 11222 litri.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)