Combina frigorifica Panasonic NR-BN31EX1-E performante bune la racire

      Prezenta unei combine frigorifice cum este si modelul Panasonic NR-BN31EX1-E cu siguranta iti va schimba viata de familie, deoarece aceasta beneficiaza de un spatiu optim pentru depozitarea alimentelor dar si multe alte tehnologii care au menirea de a prelungi durata de conservare a alimentelor. 
      Designul face si el parte din acest tablou maiestos, acesta punand bazele unui dispozitiv electrocasnic complet realizat exclusiv din inox care ii va da o alta aura casei tale. Combina frigorifica Panasonic NR-BN31EX1-E ofera accesul la interior prin intermediul a doua compartimente bine delimitate, unul pentru frigider si altul pentru congelator.
      Spatiul de la interior este suficient de mare astfel incat tu si familia ta sa te bucuri de toate calitatile eficiente de racire - volum total - 303 litri.
      Tehnologia No Frost ofera protectie alimentelor tot timpul cat acestea se gasesc la interior prin faptul ca impiedica formarea ghetii atat pentru frigider cat si congelator. Tot secretul consta in distributia in mod egala a aerului care traverseaza tot volumul frigiderului pentru a permite mentinerea unei temperaturi constante. Aceasta impune si un nivel minim in ceea ce priveste consumul, combina frigorifica fiind incadrata la clasa de consum A+++ (consum energetic 166 kWh/an).
      In partea superioara, frigiderul beneficiaza de un volum generos de 223 litri, care este distribuit pe cele doua nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata. In partea de jos nu lipseste nici compartimentul pentru fructe si legume iar pe usa gasim alte 3 nivele cu suporti pentru depozitarea de alimente de mici dimensiuni si bauturi racoritoare. 
      Congelatorul are un volum net de 80 de litri care este impartit pe cele 3 nivele de rafturi disponibile cu o capacitate de congelare de 12 Kg/24h. Cel de-al doilea compartiment este impartit la jumatate intre doua compartimente - FlashFreeze - zona speciala de racire rapida si Chillcase - zona pentru pastrarea produselor proaspete.
      Putem vorbi de o multime de functii si tehnologii care pun accent pe siguranta si confort, printre care:

- Functie Holiday - functionare in regim economic, atunci cand esti plecat pentru o perioada de timp mai indelungata
- Functie super-congelare - combina frigorifica functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge un nivel de congelare optim intr-un timp cat mai scurt.
- sistem antibacterian - interiorul combinei este tratat cu ioni negativi care previn formarea in timp a bacteriilor
- sistem avertizare usa deschisa - esti avertizat sonor in momentul in care lasi usa acesteia deschisa mai mult de 10 secunde
- Hygiene Air - tehnologie avansata de recirculare aer printr-un sistem complex de filtre care curata constant aerul de la interior
      
      Sistemul de iluminare cu LED simuleaza un regim aerian ca si cum alimentele vegetale ar fi inca in mediul lor natural sustinand integrat si procesul de fotosinteza. LED-urile albastre si verzi mentin in structura vitaminele C si D pentru ca tu sa te bucuri de consistenta fructului abia cules chiar si la cateva zile dupa ce l-ai cumparat.
      In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Panasonic NR-BN31EX1-E are o autonomie pana cand se dezgheata in totalitate de pana la 25 de ore. Nu va trebui sa iti faci probleme nici din cauza zgmotului deoarece aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 41 dB.

Recomandare:


        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                 Combina frigorifica Panasonic NR-BN31EX1-E, 303 l, Clasa A+++, Full No Frost, Inverter, H 185 cm, Inox
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)