Allview P8 eMagic pret si specificatii tehnice

      Allview P8 eMagic lansat la sfarsitul lunii iunie, este unul dintre cele mai cautate modele de pe piata autohtona, mai ales ca pretul este unul destul de bun raportat la dotarile tehnice. Cei de la Allview au stiu de fiecare data sa contracareze piata aducand modele ieftine cu dotari la fel de bune cu modele mai scumpe, lucru care este acum vizibil si in numarul de unitati vandute.
      Revenind la Allview P8 eMagic, acesta surprinde si la capitolul design, un telefon aratos construit din policarbonat, incadrat de rame metalice.
      Display-ul IPS generos masoara in diagonala 5.5 inchi si suporta o rezolutie HD cu 1280 x 720 pixeli. Display-ul utilizeaza tehnologia inovatoare LTPS care permite un raspuns mai bun in ceea ce priveste culorile, unghiul de vizibilitate si un consum redus de energie.
     Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core tactat la o frecventa de 1.3 Gh, memoria RAM de 2 Gb si spatiul de stocare intern de 16 Gb, extensibil prin atasarea unui card microSD pana la 128 Gb. Sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow.
     Smartphone-ul permite utilizarea in acelasi timp a doua cartele SIM fiind dotat cu modul special pentru dual-SIM. 
     Camera foto principala are un senzor de 13 MP in timp ce camera de pe fata unul de 5 MP. Camera principala este sustinuta de un blitz integrat si permite filmarea cadrelor la o rezolutie 1080p. Printre functii se numara HDR, face beauty si Geotagging.
     Acumulatorul de 2700 mAh ii va furniza acestuia energia necesara unei bune functionari pentru o autonomie de pana la 2 zile in functie de gradul de utilizare. Deasemenea functia de custom smart power permite setarea unui plan propriu de econimisire a energiei prin ajustarea luminozitatii ecranului, inchiderea aplicatiilor din fundal sau dezactivarea anumitor functii.

Recomandare:

     Ti-l recomand si tie daca esti in cautarea unui smartphone destul de bine dotat din punct de vedere tehnic, disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

     Deasemena daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ de pretVerifica pret redus


 



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)