Vitrina frigorifica Arctic OS300 pret si specificatii tehnice

      Una dintre cele mai accesibile vitrine frigorifice, Arctic OS300 este o solutie optima daca doresti sa o folosesti intr-un spatiu comercial sau restaurant, unde sa pastrezi la  rece bauturile racoritoare pe care le servesti. Pretul este unul foarte bun, la fel si calitatea, lucru care ma face sa cred ca e o alegere inspirata.
      Designul exterior ramane unul destul de simplist, vitrina frigorifica este de culoare alba iar accesul la interior se face vertical, zona in care se afla o usa transparenta din sticla securizata care ofera un camp vizual foarte bun la interior. Spatiul de la interior este destul de generos, vitrina frigorifica oferind o zona de depozitare de pana la 267 litri.
      Interiorul este bine partitionat, si astfel gasim in partea dreapta un sertar din sarma, unde poti depozita alimente de dimensiuni mai mci. Restul spatiului sta la latitudinea ta cum il vei gestiona, oferind astfel o zona mare atat in inaltime cat si latime pentru depozitarea alimentelor chiar si de dimensiuni mai mari.
      Sistemul de reglare al temperaturii este unul mecanic, temperatura care va fi afisata de fiecare data la exterior pe display-ul LED al panoului de comanda.
      Important este si aspectul zgomotului de fond, lucru care poate deveni suparator in timp, doar ca la modelul de fata nu putem discuta de asa ceva, fiind mai mult decat silentioasa (nivel zgomot 44 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)