Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE pret,specificatii,pareri

       Vara e cat se poate de aproape iar caldura devine din ce in ce mai greu de suportat astfel ca iti recomand achizitionarea aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE.
        Daca anul trecut am facut fata cu greu la gradele din termometru folosind un ventilator conventional, saptamana trecuta m-am hotarat si am achizitionat aparatul de aer conditionat Samsung AR12JSFNCWKNZE
        Aspectul nu este unul sofisticat mai degraba clasic, performantele tehnice si pretul foarte bun fiind criteriul principal al achizitiei, la care am primit transport gratuit si garantie 2 ani: Vezi oferta pret.
        Aceasta dispune de mai multe programe predefinite ce pot fi setate cu ajutorul telecomandei.
        Compresorul este de tip inverter, iar acest lucru se traduce prin consum mic de energie dar si posibilitatea de a functiona chiar si atunci cand temperaturile scad sun -15 grade. 
          O alta calitate remarcabila o reprezina timpul relativ scurt in care reuseste sa raceasca interorul camerei desi daca e sa privim acum din punct de vedere energetic acesta nu consuma mult fiind incadrat in clasa de consum energetic A++.
          Dispune de filtru HD 60 cu proprietati anti-bacteria si anti-praf fiind recomandat persoanelor care sufera la alergii si la praful din atmosfera. 
         Alte functii disponibile acestui model sunt cele de ventilare, incalzire, racire, dezumidificare. Exista si asa numit mod Sleep util pentru cei care obisnuiesc sa adoarma cu aparatul de aer conditionat pornit. 

Recomandare!

       Daca ai noroc il poti gasi la reducere 35 % REDUCERE:  verifica reducerea aici


         Mai multe imagini si detalii tehnice gasiti si pe pagina producatorului aici.





       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)