Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ pret, specificatii,pareri

       Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ cu sistem Blue Light este varful de gama al combinelor frigorifice produse de catre cei de la Beko atat din punct de vedere al designului cat si caracteristicilor foarte bune. 
      Imi place mult la aceasta combina frigorifica acel sistem Active Fresh "BlueLight" care are ca scop mentinerea procesului de fotosinteza al legumelor si fructelor depozitate in compartimentul legume/fructe. Chiar citeam pe un forum in care un utilizator spunea ca un mar era in aceiasi forma de prospetime chiar si dupa 6 saptamani uitat in frigider. Acest sistem va asigura o prospetime si calitate nutritiva pe o perioada mai lunga de timp.
        O alta dotare care va va incanta il reprezinta protectia antibacteriana pentru manere si garnitura de etanse. Acestea sunt acoperite cu un strat antibacterii ce contine aditivi speciali care impiedica formarea bacteriilor. 
      Combina frigorifica este foarte incapatoare avand un volum total de 331 L din care 244 L ii revin frigiderului iar restul de 87 L congelatorului. 
     Desi volumul acesteia este unu destul de mare, nu va trebui sa va faceti griji in privinta consumului, aceasta combina frigorifica fiind incadrata in clasa de consum A+, avand un consum de energie mic.
          Deasemenea combina frigorifica este dotata si cu un dozator de apa iar tot pe usa combinei frigorifice este incorporat display-ul care are mai multe functi: Inregistrarea si redarea de mesaje vocale, alarma si ceas.
         Frigiderul mai are si un sistem de dezghetare automat  echipat cu 4 rafturi din sticla si 2 compartimente, unul pentru legume/fructe si inca unul pentru produse perisabile.  
  
Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea 0 poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)