Router Wireless-N B-Link BL-WDR4600, ieftin si bun

     Observ ca din ce in ce mai multe modele de routere wireless fac trecerea deja la 600 Mbs + odata cu marirea benzii la internet in cadrul abonamentelor oferite de operatorii de internet.
     Pretul bun este primul lucru care mi-a atras atentia, majoritatea routerelor cu rata de transfer mai mare de 300 Mbs fiind astronomice

                 Verifica stoc disponibil si pret actualizat


      Ba chiar mai mult, saptamana aceasta il gasesti la 25% REDUCERE in cel mai mare magazin online din Romania (Vezi noul pret). 

      Rata de transfer pe Ethernet este de 100 Mbs (dar cine  cumpara un router wireless pentru LAN) iar pentru wireless duce pana la 600 Mbs cu ajutorul celor doua antene de 5 dBi. 
      As tinde sa cred ca pretul acesta mic este datorat si de faptul ca nu reprezinta un brand de piata, dar ce mai conteaza cand primim performanta la pachet la cel mai mic pret. 
       Cei care ar vrea totusi sa testeze internetul wireless pe un router de calitate cu nume de brand le recomand un router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND un pic mai scump dar cu transfer de pana la 800 Mbs pe wireless. Zecile de comentarii de AICI il recomanda ca fiind cel mai bun.

       Pentru cei care nu vor sa dea o avere pe un router bun si de actualitate le recomand  BL-WDR4600 dar daca vreti sa il folsiti pentru streaming video si jocuri va recomand sa mergeti pe varianta a doua respectiv Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND.


  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)