Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA cel mai bun pret

       Samsung lider de piata din punct de vedere al celor mai vandute combine frigorifice, aduce in Romania combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, care iese in evidenta fata de celelate combine frigorifice prin designul modern si tehnologiile noi dintre cele mai bune. 
     Samsung RB31FDRNDSA (vezi pretul actualizat) dispune de sistemul No Frost care impiedica inghetul pastrand o temperatura uniforma si pentru a mentine alimentele proaspete. Dozatorul de apa aflat in exterior pe usa combinei frigorifice va permite sa savurati o limonada sau un pahar cu apa rece in zilele calduroase de vara. 
         In interior veti gasi un spatiu generos dedicat bauturilor pe care dumneavoastra le tineti in frigider respectiv un spatiu special creat pentru depozitarea dozelor de bere/suc. 
         Rafturile acestei combine frigorifice au fost proiectate in mod inteligent pentru o utilizare eficienta a spatiului. Volumul total al combinei frigorifice este de 329 l din care 210 l este volumul frigiderului echipat cu 3 rafturi glisabile pentru accesul rapid la alimente, iar restul de 98 de litri ii revin congelatorului. 
         O alta caracteristica de nadejde il reprezinta afisajul de tip LED avand urmatoarele functii: sistem de avertizare atunci cand usa este deschisa, detine sistemul Multiflow si are un compresor Inverter digital. 
         Din punct de vedere al eficientei energetice aceasta combina frigorifica este incadrata in clasa energetica A+ avand un consum minim de energie electrica.
          Mai multe imagini si caracteristici tehnice gasesti si pe pagina producatorului aici.
           
Recomandare!
  •        Iti recomand cu incredere achizitionarea acestei combine frigorifice reprezentand solutia perfecta pe termen lung atat din punct de vedere al calitatii cat si al pretului avantajos.
  •        Zilele acestea o gasesti la REDUCERE in cel mai mare magazin online din Romania: Verifica Reducere
  •       Deasemenea iti recomand sa vezi si parerile celorlalti cumparatori care deja au achizitionat aceasta combina frigorifica citind comentariile cu privire la acest produs aici: Vezi parerile celorlalti cumparatori



 


           

          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)