Espressor automat Philips Saeco Minuto HD8862/09 pret,specificatii,pareri

       De o saptamana l-am achizitionat de la eMag si pot sa spun cu mana pe inima ca este deja cel mai bun prieten in diminetile somnoroase. 
        Echipat cu rasnite de cafea ceramice acesta va da cel mai bun gust cafelei datorita ceramicii care nu incalzeste boabele de cafea pastrand aromea si prospetimea intacta
        Deasemenea acesta are in componenta sa un boiler care prezinta un sistem de incalzire eficienta astfel ca timpul de asteptare intre prepararea cafelelor va fi unul minim. 
        Cel mai mult mi-a placut la acest Espressor  sistemul automat de spumare a laptelui  prepararea unui cappuccino fiind foarte usoara in fata careia nu vei putea rezista prea mult emanand  aroma celei mai bune dimineti. 

                                          

       Sistemul de spumare automat al laptelul, extrage laptele direct dintr-un recipient sau un vas cu lapte si-l va spuma automat, lasandu-l sa curga direct  in ceasca dumneavoastra. 
       Puterea maxima al acestui espressor este de 1850 W avand o capacitate rezervor apa de 1.8 litri, 250g capacitate compartiment cafea putand prepara trei tipuri de bauturi: Espresso, Cappuccino si Cafea. 

            Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc

        Este cel mai bun Espressor disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal : Verifica Oferta


                     


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)