Aspirator cu sac Philips Expert FC8721/09 cel mai bun pret

          Philips Expert FC8721/09 este primul aspirator produs si livrat in tara noastra care respecta  noile reglementari ale Uniuni Europene din punct de vedere al calitatii si eficientei energetice pe care trebuie sa o aiba un aspirator.
          Principalul atu al acestui aspirator fata de celelalte modele deja prezente pe piata este consumul absolut remarcabil de mic si performantele uluitoare de aspirare. Acest aspirator este conceput sa atinga performante maxime la un consum energetic minim fiind incadrat in clasa de consum A. 
       
              Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc

          Tehnologia AirflowMax optimizeaza fluxul de aer permitand deschiderea uniforma a sacului de praf pentru a beneficia de cea mai mare putere de aspirare chiar si atunci cand sacul s-a umplut.

            Puterea poate fi si ea ajustata cu ajutorul unui potentiometru situat pe panoul de comanda
            Compartimentul de depozitare al prafului are o capacitate maxima de 5 l. 
            Lungimea cablului de alimentare are o raza de actiune de pana la 11 metri astfel nu veti mai fi nevoiti sa schimbati priza mereu cand va mutati dintr-o camera in alta 
            Mai multe detalii tehnice si imagini ale aspiratorului gasiti si pe pagina producatorului aici.
             Acest aspirator este certificat HEPA 13 putand fi folosit chiar si de persoanele care au alegie la particulele de praf avand calitatea de a purica aerul dintr-o incapere de praf, eficienta dovedita fiind de 99.95%. 


  • Zilele acestea il gasiti la promotie in cel mai mare magazin online reducerea fiind una destul de consistenta: Vezi reducere.
  • Vezi ce au avut de spus si ceilalti cumparatori cu privire la acest aspirator accesand sectiunea de comentarii de aici

         
             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)