Tastatura Logitech k400

          Logitech fac treaba buna nu numai in cazul sistemelor audio dar si atunci cand vine vorba de tastaturi sau mousi.
         Tastatura wireless Logitech k400 este recomandata utilizatorilor de Smart Tv sau chiar simpli utilizatori de laptop sau PC. Principalul avantaj al acestei tastaturi este acela ca vei avea 2 dispozitive in 1 respectiv tastatura si partea de functionalitate mouse, astfel ca nu va mai fi nevoie sa mai ocupi un port USB cu un alt dispozitiv, un singur port USB rezolvand toata problema. 

               Verifica cel mai bun pret al pietei aici 

      Cu ajutorul noii tastaturi Logitech k400 utilizatorii isi vor putea conecta laptopurile la televizor, pot mari volumul unui videoclip ce ruleaza pe Youtube, pot pune pauza, sau pot sa converseze cu prietenii de pe retelele sociale favorite de la distanta. 
      Mica, slim  usoara, practica priceless, aspectul este elegant iat materialul din care este facuta e de calitate. Ca dimensiune este cat una de laptop, tastele de volum functioneaza excelent la fel si precizia touchpad-ului.
      Aceasta este detectata pana la o distanta de 7-8 metri intr-o incapere fara pereti fiind absolut suficient pentru acasa si birou. 
      In cazul deplasarilor aceasta prezinta o locatie speciala in care se poate depozita reciver-ul wireless. Tastele sunt mate si destul de silentioase, este o tastatura de calitate. Un alt aspect care e demn de remarcat e autonmia mare, o folosesc de aproximatix 3 saptamani si nu a dat semne de  epuizare.
      O gasiti in exclusivitate in cel mai mare magazin online eMag la un super pret: verifica pret aici
      Mai multe detalii cat si comentarii ale celor care au cumparat-o si probat-o acasa gasiti si pe pagina producatorului AICI
       E cea mai buna alegere in acesti bani! O gasiti in doua variante de culori pe alb si pe negru.




      


        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)