Frigider Beko DDN507X+, pret specificatii, pareri

      Cei de la Beko au investit din ce in ce mai mult in tehnologia producerii celor mai bune combine frigorifice de pe piata. 
      Ca sa facem o comparatie asa cum Samsung se lauda cu noul Samsung Galaxy S6 pentru Beko varful de gama al combinelor frigorifice este Frigider Beko DDN507X in care a inclus majoritatea tehnologiilor disponibile pe piata. 

            Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc

       Acesta este un frigider in doua usi, elegant, finisat din materiale de calitate. Prin intermediul sistemului Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapid fata de celelalte produse disponibile pe piata mentinand conditiile ideale de umiditate. 
        Ventilatorul asigura o racire uniforma in tot interiorul frigiderului.
         Sistemul de racire Full No Frost impiedica formarea ghetii astfel ca nu vei mai pierde timp pretios cu dezghetarea acestuia periodica. 
         Functie de ionizare - aceasta functie are rolul de a spori prospetimea alimentelor in timp neutralizand bacteriile care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. 
          Protectie bacteriana usa - manerele sunt acoperite  cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. 

Recomandare:

      Din punct de vedere energetic aceast frigider face parte din clasa A+, cu un consum mic de energie ce se va reflecta in factura lunara la curent electric. 
      Spatiul de stocare este unul generos avand un volum total de 441 de litri.
     Garantia oferita la achizitionarea acestei combine frigorifice este de 5 de ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici
     Consider ca este alegerea perfecta daca doresti sa cumperi un frigider care sa indeplineasca cele mai inalte standarde ale calitatii.
      Daca ai noroc o poti gasi la reducere pe stoc in cal mai mare magazin online: Verifica Promotie



       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)